ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο ο Γκίμπσον

Στο προσκήνιο ο Γκίμπσον

Στην περίπτωση του Τζόναθαν Γκίμπσον στρέφεται ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής. Ποιος είναι ο Αμερικανός που ενδιαφέρει άμεσα το "τριφύλλι".

Οι μεταγραφικές "μηχανές" του Παναθηναϊκού δουλεύουν στο "φουλ", με το όνομα του Τζόναθαν Γκίμπσον να προκύπτει για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με το "τριφύλλι" να έχει στρέψει σε αυτόν το ενδιαφέρον του, θέλοντας να ολοκληρώσει άμεσα οποιαδήποτε διαδικασία μεταγραφής.

Ο ύψους 1μ84 παίκτης αγωνίζεται στις δύο θέσεις της περιφέρειας, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την έφεση στο σκοράρισμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σημειώνει 39.4 πόντους κατά μέσο όρο στο κινεζικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζεται με τα χρώματα της Κινγκντάο.

Η παρουσία του στο CBA δεν σημαίνει πάντως πως δεν διαθέτει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Τουρκία και Ισραήλ. Κι αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που τον έχουν ξεχωρίσει σε ό,τι αφορά τα "συν" που διαθέτει, αφού εξ αρχής ήταν γνωστή η τάση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την απόκτηση ενός παίκτη που θα γνωρίζει καλά τα ευρωπαϊκά δεδομένα, άρα θα χρειάζεται μικρότερο χρόνο προσαρμογής.

Στο "τριφύλλι" διερευνούν ενδελεχώς τι ισχύει με την περίπτωσή του, είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να ενισχυθούν. Κάτι που κατέστη σαφές από την πρώτη στιγμή, με την πρόταση στον Κώστα Παπανικολάου να φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει στη "μηχανή" του έναν παίκτη να κάνει τη διαφορά, κι ο Τζόναθαν Γκίμπσον είναι τέτοιου είδους παίκτης...

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί πάντως είναι πως μόνο για εύκολη περίπτωση δεν πρόκειται αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κινγκντάο, η οποία θα πρέπει να συναινέσει για να μείνει ελεύθερος. Κάτι που, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο να γίνει άμεσα, ήτοι πριν τις 10 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται η regular season του CBA.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ