ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το SPORT 24 στο ΣΕΦ

Το SPORT 24 στο ΣΕΦ
ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν το δικό τους τεστ στον δεύτερο τελικό των πλέι-οφ.Το SPORT 24 μεταδίδει

18:03: Οι ετοιμασίες συνεχίζονται στο ΣΕΦ με τους τεχνικούς του γηπέδου να διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες. 18:09: Όπως αναμενόταν έχει τοποθετηθεί και η έξτρα φυσούνα έξω από τα αποδυτήρια προκειμένου να προστατευθούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

18:13: Έξω η ζέστη είναι αρκετή αλλά εντός της έδρας του Ολυμπιακού οι συνθήκες είναι ιδανικές με τον κλιματισμό να κάνει καλή δουλειά.

18:17: Αρκετά πανό έχουν αναρτηθεί ήδη στις κερκίδες αλλά ο κόσμος προς το παρόν είναι λίγος αφού απομένει πάνω από μιάμιση ώρα για την έναρξη του αγώνα.

18:24: Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς έχει καθίσει με πολιτικά στον πάγκο του Παναθηναϊκού και χαζεύει το γήπεδο και τον λίγο κόσμο στις εξέδρες.

18:28: Νωρίς στο κλειστό του Φαλήρου και οι αθλητικοί συντάκτες για να λάβουν τις θέσεις τους. Βόλτες και από το "Ζέπελιν" του Ολυμπιακού.

18:32: Μεγάλη και η αστυνομική δύναμη στις θέσεις των δημοσιογράφων αφού το παρελθόν φαίνεται ότι έχει διδάξει τους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" που ουκ ολίγες φορές έχουν δει τους οπαδούς τους να επιτίθενται στους εκπροσώπους του Τύπου.

18:34: Μπλέικνι και Σχορτσιανίτης κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ και χειροκροτούνται από τους λίγους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο Σόφο σουτάρει βολές με πολιτικά, ευστοχεί σε αρκετές και ο συμπαίκτης του είναι ευχαριστημένος.

18:38: Ζοτς και Ιτούδης έχουν... αράξει στον πάγκο και παρακολουθούν τους δύο "ράπερ" που κάνουν πρόβα το τραγούδι τους το οποίο έχουν πει ήδη γύρω στις 10 φορές. Αυτός που δεν γλύτωσε το "κράξιμο" ήταν ο φροντιστής του Παναθηναϊκού όταν επιθεώρησε τον πάγκο της ομάδας του.

18:45: Κι όλα αυτά ενώ ο Πανιώνιος προηγείται με 34-28 του Αμαρουσίου (σύμφωνα με το live του Τριαντάφυλλου) λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στον δεύτερο μικρό τελικό που διεξάγεται στον Άγιο Θωμά.

18:48: Όπως και σε όλους τους κρίσιμους αγώνες του Ολυμπιακού είναι παρών στις θέσεις των επισήμεων και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

18:50: Γκαρντ από πλευράς Ολυμπιακού (Γκριρ-Τεόντοσιτς) και φροντ λάιν από αυτή του Παναθηναϊκού (Τομάσεβιτς-Ζίζιτς) είναι οι πρώτοι που βγαίνουν για προθέρμανση.

18:52: Δεν φτάνει που στο προγούμενο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κυνηγούσε αλεπούδες στο... Αλεποχώρι, ο Μάνος Μίχαλος έχει ήδη αργήσει μία ώρα στο σημερινό από το οποίο δυστυχώς απουσιάζει ο Γιώργος Οικονόμου που ασχολείται με τον μικρό τελικό (30-36 στο ημίχρονο για τον Πανιώνιο).

18:54: Στο παρκέ και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που ασπάζεται τον Άντριγια Ζίζιτς στο κέντρο του τερέν. Χειροκρότημα και για τον Κούιντελ Γουντς.

18:58: Έντονες αποδοκιμασίες και προς το πρόσωπο του Φραγκίσκου Αλβέρτη που μπαίνει για προθέρμανση. Στο μεταξύ και ο αδερφός Σχορτσιανίτης παίρνει τη θέση του στην εξέδρα για να θαυμάσει τον Big-Σόφο.

19:04: Να και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής (αφού πρώτα βοήθησε και λίγο τον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο ματς). Αναμένεται εναγωνίως η αποψινή του εμφάνιση.

19:06: Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δίνει και πάλι το "παρών" όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Την ίδια ώρα ο Μάικ Μπατίστ κάνει τις αγαπημένες του κινήσεις κάτω από τη ρακέτα.

19:11: Παρατεταμένο χειροκρότημα για τον Γιάννη Μπουρούση που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει σουτ. Στη θέση του βρισκόταν πριν από πολλά χρόνια ο Αργύρης Καμπούρης που ήδη έλαβε την καθιερωμένη θέση του κάτω από τους επισήμους.

19:18: Οι παίκτες αποσύρονται στα αποδυτήρια για να πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα την "επίσημη" έξοδό τους στο παρκέ.

19:20: Τη στιγμή που από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ ακούγεται η Τάμτα, στον Άγιο Θωμά το Μαρούσι έχει ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και προηγείται πλέον με 47-42 αφού ο Μιλισάβλιεβιτς έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

19:23: Ο κόσμος έχει αυξηθεί και σιγά-σιγά γεμίζει το γήπεδο για να ενισχύσει την προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" να ισοφαρίσουν τη σειρά και να πάνε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για το διπλό. Ακούγεται και το πρώτο... αντιπαναθηναϊκό σύνθημα αναφερόμενο στα 100 χρόνια του "τριφυλλιού".

19:27: Στο παρκέ οι παίκτες του Παναθηναϊκού που αποδοκιμάζονται έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ζητούν τη νίκη.

19:29: Ο ύμνος ηχεί και στο παρκέ βγαίνουν οι αθλητές του Ολυμπιακού. Ακολουθεί και το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

19:34: Πολύ κοντά στο 2-0 είναι πλέον το Μαρούσι που προηγείται με 67-54 του Πανιωνίου 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

19:44: Να και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ως συνήθως βγαίνει τελευταίος στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια σε αντίθεση με το ΟΑΚΑ λείπουν τα χειροκροτήματα.

19:54: Στο 2-0 το Μαρούσι που πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν με 76-65 και πλέον θέλουν μία νίκη σε τρία ματς για να βγουν τρίτοι.

19:59: Η παρουσίαση των ομάδων ολοκληρώνεται και οι παίκτες λαμβάνουν οδηγίες από τους προπονητές. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος παίρνει το μικρόφωνο και απευθύνεται στους οπαδούς του Ολυμπιακού ζητώντας να μην γίνουν έκτροπα.

20:00: Ο αγώνας αρχίζει!



















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ