ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης:" Συγκέντρωση στο ΣΕΦ"

Διαμαντίδης:" Συγκέντρωση στο ΣΕΦ"
διαμαντιδης

Οι "πράσινοι" θέλουν να πάνε συγκεντρωμένοι στο ΣΕΦ κάτι που τόνισε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης

" Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε προβάδισμα στη σειρά των τελικών και πάμε για να παίξουμε αύριο στο "Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας" προηγούμενοι με 1-0", ανέφερε ο διεθνής γκαρντ και συνέχισε: " Είχαμε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, απλά σε κάποιο σημείο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μαζί τη μεγάλη διαφορά που πήραμε".

Όσο για τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε: " Η απώλεια της διαφοράς δεν είναι καλό σημάδι και δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σημαντικό σε μία τέτοια σειρά αγώνων ο βαθμός συγκέντρωσής μας στο παρκέ να είναι ο υψηλότερος δυνατός.

Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να βγάλει περισσότερη ενέργεια στην έδρα του και να είναι πιο επικίνδυνος σε σχέση με τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Για εμάς όλα θα ξεκινήσουν από την προσήλωση στην άμυνα και τη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες.

Αν λειτουργήσουμε όπως ξέρουμε για 40 λεπτά, τότε θα έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε μέσα στο ΣΕΦ και να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την επιτυχή υπεράσπιση του τίτλου μας".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ