ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπανούλης:"Ρυθμός και λάθη κρίνουν το ματς"

Σπανούλης:"Ρυθμός και λάθη κρίνουν το ματς"
New Image

Οι "πράσινοι" άφησαν πίσω τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό και σκέφτονται τον δεύτερο στο ΣΕΦ

Ο άνθρωπος που στα δύσκολα δεν φοβάται να πάρει την μπάλα και να δώση τη λύση, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε:" Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα που γίνονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Η νίκη είναι από μόνη της σημαντική, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί έρχεται μετά από αυτή τη διακοπή, η οποία δεν ήταν ότι καλύτερο για μας".

Ο Λιθουανός σταρ αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει η διακοπή λέγοντας: " Δίχως αμφιβολία, σε αυτό το επίπεδο όταν δεν έχεις παίξει για 10 μέρες είναι πάρα πολύ κακό. Όποια ομάδα παίζει, καταφέρνει να κρατάει έναν ρυθμό και δεν κουράζεται όσο νομίζει κανείς.

Είχαμείχαμε χάσει το ρυθμό μας από αυτή τη διακοπή και ευτυχώς δεν μας κόστισε τη νίκη. Στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή τη νίκη και να είμαστε ακόμα καλύτερη την Τρίτη

".

Ο Σάρας αναφέρθηκε στον δεύτερο τελικό και τόνισε: " Θα είναι διαφορετικά στον δεύτερο τελικό. Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του. Με το προβάδισμα που έχουμε θα μεταφέρουμε την πίεση στο δικό τους μέρος και τώρα ξέρουν ότι πρέπει να νικήσουν.

Αυτό βέβαια μπορεί να αποβεί και εις βάρος μας, γιατί όταν κάποιος νιώθει μεγάλη πίεση, έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να παίξουμε καλά και με μεγάλη ενέργεια. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε. Πρέπει να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα

".

Σπανούλης: "Οι τελικοί είναι διαφορετικοί"

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του ανέφερε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το πιο δύσκολο πιστεύω της σειράς, καθώς είχαμε και είχαμε να παίηουμε δέκα μέρες ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός στους ημιτελικούς. Είχαμε πει ότι πρέπει να το ξαχάσουμε. Και αποδείχθηκε. Άλλωστε όταν μιλάμε για αγώνες μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, στο μυαλό μας έχουμε πάντα ότι μιλάμε για δύσκολα παιχνίδια.

Είναι και λίγο σκάκι οι τελικοί. Ο καθένας προσπαθεί να εξουδετερώσει τα ατού του αντιπάλου. Θα δούμε τι κάναμε σωστό και τι λάθος και πάμε στο επόμενο παιχνίδι, έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-0

".

Για την δεύτερη αναμέτρηση στο ΣΕΦ ο Σπανούλης τόνισε: " Ξέρουμε ότι πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Και είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε πλέον και το ρυθμό στα πόδια μας, κάτι που βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα μου. Τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι ο ρυθμός και τα λάθη θα κρίνουν το παιχνίδι".

Μπατίστ: "Η διακοπή μας επηρέασε"

Ο Μάικ Μπατίστ στάθηκε στη διακοπή και υπογράμμμισε: " Δεν περιμέναμε να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε αρκετές ημέρες χωρίς παιχνίδια και είχαμε χάσει τον ρυθμό μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε δυνατότητες να παίξουμε πολύ καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την Τρίτη".

Όσο για τη σημασία των τελικών ο Αμερικάνος φόργουορντ τόνισε: " Ξέρετε πως είναι όταν αυτές οι δύο ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλά λεφτά, μεγάλοι παίκτες, μεγάλη αποφασιστικότητα. Αυτά τα παιχνίδια πάντα είναι δύσκολα. Πήραμε την πρώτη νίκη και θέλουμε ακόμα δύο".

Αναφορικά με τον δεύτερο τελικό ο Μπατίστ τόνισε: " Θα είναι πιο δύσκολο καθώς ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για μας εκεί. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά".

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ