ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καραγκιόζ μπερντέ

Καραγκιόζ μπερντέ
ΣΕΦ

Ο OΣΦΠ περιμένει τον ΠΑΟ με στόχο το 1-1. 17.000 ευρώ πρόστιμο στην πράσινη ΚΑΕ για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

"Καραγκιόζηδες", ανακοινώσεις, ξανά ανακοινώσεις, δηλώσεις επί δηλώσεων και ένα κλίμα που δεν μας κάνει να αισθανόμαστε... άνετοι με την ομαλή διεξαγωγή των επόμενων τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Στις 20:00 οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβις στο ΣΕΦ (ΣΚΑΪ), με την πράσινη ΚΑΕ να πηγαίνει στο φαληρικό γήπεδο κατά 17.000 ευρώ... φτωχότερη! Όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με το συγκεκριμένο πρόστιμο για τα όσα ακούστηκαν από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν τιμωρήθηκε όσον αφορά την έδρα του και στον τρίτο τελικό θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Μένει να δούμε όμως, αν θα τον χρειαστεί για να πάρει προβάδισμα με 2-1 ή για να "σκουπίσει" τον Ολυμπιακό και να πάρει το πρωτάθλημα με 3-0!

Αυτό θα ξεκαθαρίσει στο ΣΕΦ, όπου οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι σε ένα ματς, που όλοι λένε ότι θα είναι διαφορετικό από το πρώτο. Σίγουρα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμη πιο λαβωμένος. Ο Γιάννης Μπορούσης έχει θλάση στον τετρακέφαλο κι ενώ οι γιατροί του έχουν απαγορεύσει να φορέσει φόρμα και φανέλα, εκείνος δεν θέλει ούτε να το σκεφτέται ότι θα απουσιάσει.

Ο Έλληνας σέντερ θα κάνει ένεση για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από τον Γιαννάκη έστω και για λίγο, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται και για τον Ιάκωβο Τσακαλίδη. Άλλωστε, αμφότεροι κρίνονται απαραίτητοι για τον Ολυμπιακό που σε διαφορετική περίπτωση θα γεμίσει τη ρακέτα του μόνο με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αλλά και με αλχημείες με τον Βασιλόπουλο και τον Γουντς στο "4".

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός πάει στο ΣΕΦ πλήρης, με ψυχολογικό προβάδισμα μετά το 1-0 και με στόχο τη δεύτερη νίκη που θα τον φέρει πολύ κοντά σε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ο Ομπράντοβιτς βέβαια, ξέρει, ότι το ματς είναι δύσκολο, αφού πλέον στην έδρα του Ολυμπιακού οι ισορροπίες αλλάζουν και χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Πάντως, πέρα από τα αγωνιστικά, υπάρχουν και τα υπόλοιπα γεγονόταν που έχουν να κάνουν με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι δύο ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται για αυτά που είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και τον Παναθηναϊκό να περνάει στην... αντεπίθεση για αυτά που έκανε ο Γιαννάκής!










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ