ΡΕΘΥΜΝΟ

Συμφώνησε ο Αργύρης Πεδουλάκης

Συμφώνησε ο Αργύρης Πεδουλάκης
ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο νέος τεχνικός του Ρεθύμνου καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν κράτησε πολύ αφού τα βρήκαν σε όλα και έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" προκειμένου να κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες.
Λίγο πριν από την προπόνηση ο τεχνικός του ΑΓΟΡ τόνισε: " Η ομάδα είναι σε δύσκολη αλλά όχι μη ανατρέψιμη φάση. Αυτό που με έκανε να έρθω εδώ στο Ρέθυμνο ήταν ότι βρήκα μια ομάδα που λειτουργεί με σωστά στοιχεία, έχει ένα όραμα, εκπροσωπεί ένα ολόκληρο νησί, μαζεύει κόσμο και με μία λέξη υπάρχουν προοπτικές.

Η θέση της ομάδας είναι δύσκολη, γιατί δεν είχε το χρόνο να επιλέξει χωρίς την πίεση χρόνου το ρόστερ της, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι στο γήπεδο θα φανεί αν μπορούμε να έχουμε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην ομάδα.

Θέλω να ενισχύσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα με έναν επιπλεόν ξένο και έναν άλλο παίχτη σε συγκεκριμένη θέση, γιατί δεν υπάρχουν αρκετά χρονικά περιθώρια. Πιστεύω ότι με τη δουλειά και με την προοπτική που έχει το σωματείο και στη συνέχεια θα δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή



".
TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ