ΡΕΘΥΜΝΟ

Τέλος ο Κουφός

Τέλος ο Κουφός
New Image

O Στέργιος Κουφός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ρεθύμνου, που "συζητάει" με τον Πεδουλάκη

Η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό πείραξε τους ιθύνοντες της κρητικής ομάδας όπως είχαμε γράψει μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Πολλοί περίμεναν να γίνουν αλλαγές σε παίκτες, ωστόσο, η διοίκηση αποφάσισε να αλλαξει τον Κουφό.
Ο Kουφός πήγε στον ΑΓΟΡ το καλοκαίρι του 2003 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1 ος Όμιλος Νότου Γ' Εθνικής και Β' Εθνικής), ενώ την πρώτη χρονιά στην Α2 η άνοδος στην Α1 χάθηκε στην ισοβαθμία με το Αιγάλεω. Το περασμένο καλοκαίρι το Ρέθυμνο κέρδισε την συμμετοχή του στα μεγάλα σαλόνια και η διοίκηση εμπιστεύθηκε τον τεχνικό που την ανέβασε τρεις κατηγορίες.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ πρότειναν στον Κουφό να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ωστόσο, είναι... άγνωστο αν θα δεχθεί.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Κουφό ανέφερε τα εξής: "Το Δ.Σ. της ΑΓΟ Ρέρθυμνο ΚΑΕ σε έκτακτη συνεδρίαση του με αφορμή τα τελευταία μη ικανοποιητικά αγωνιστικά αποτελέσματα, αποφάσισε την αντικατάσταση του προπονητή Στέργιου Κουφού.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Στέργιο Κουφό για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και εκτιμώντας το ήθος, την ακεραιότητα, αλλά και την αποδεδειγμένη αγάπη του για το Ρέθυμνο πρότεινε στον κ. Κουφό να αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής της Ρέθυμνο Κ.Α.Ε. Το Ρέθυμνο Αlmeco βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου έμπειρου προπονητή προκειμένου να πετύχουμε στους στόχους μας".

Aπό κει και πέρα αναφορικά με τον διάδοχο οι Κρητικοί μεταξύ άλλων εξέτασαν τις περιπτώσεις των Αργύρη Πεδουλάκη, Ντράγκαν Σάκοτα και Λευτέρη Κακιούση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει ο Πεδουλάκης στην Κρήτη για να συζητήσει με τους ανθρώπους των "κυανόλευκων" και πιθανότατα να κλείσει.










TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ