DAILY BET

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός με εκτελεστές Κάναν και Πίτερς στο 4.80

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός με εκτελεστές Κάναν και Πίτερς στο 4.80
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός παίζει το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου. Ανάλυση και προγνωστικά.

Το χαλί στρώθηκε στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους Καταλανούς κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μάχες από το ξεκίνημα, κατάσταση που μεταφράστηκε εμφατικά στον πίνακα του σκορ. Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα για να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του και να πιστέψει πάλι ότι μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Missions με Ευρωλίγκα στη Stoiximan!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια οριακή κατάσταση. Έχει βρεθεί ξανά σε μια τέτοια στο παρελθόν. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με βάθος, ταλέντο και εμπειρία. Όμως το γήπεδο, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στα φετινά playoffs, έχει δείξει ότι οι Πειραιώτες είναι η καλύτερη ομάδα στη σειρά.

Super Ενισχυμένη με Isaiah Canaan & Alec Peters 6+ Εύστοχα Τρίποντα, 4.80 από 4.00

Οι ερυθρόλευκοι θα στοχεύσουν (όπως έκαναν πολύ μεθοδικά στην τελευταία αναμέτρηση) στις αμυντικές αδυναμίες των Καταλανών. Καταστάσεις στο χαμηλό post με τον Φαλ, Pick & Roll-δράσεις με έμφαση στο ρολάρισμα του ψηλού (ο Μιλουτίνοφ δίνει ένα έξτρα όπλο εδώ) και παιχνίδι απομόνωσης απέναντι στα γκαρντ των γηπεδούχων. Η εκτέλεση στην «καρδιά» της ρακέτας της Μπαρτσελόνα είναι το ζητούμενο για την ελληνική επίθεση.

LIVE STREAMING η Ευρωλίγκα δωρεάν και χωρίς προϋπόθεση κατάθεσης στη Stoiximan!

Η επίδοση του Ολυμπιακού στην περιφερειακή άμυνα θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντας στην έκβαση του αγώνα. Όταν οι Καταλανοί σουτάρουν καλά, δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στους ερυθρόλευκους. Το έκαναν και στις 4 νίκες τους φέτος απέναντι στο σύνολο του κόουτς Μπαρτζώκα. Η ελληνική άμυνα οφείλει να προστατέψει με κάθε κόστος τη γραμμή του τριπόντου. Εάν το καταφέρει και παράλληλα δείξει ισορροπία στο αμυντικό transition, θα έχει δημιουργήσει τη βάση για να κρατήσει τη Μπαρτσελόνα χαμηλά παραγωγικά, κάνοντας το πρώτο βήμα για την επικράτηση.

Ο Ολυμπιακός έχει ότι χρειάζεται, πνευματικά και αγωνιστικά, για να επιβιώσει σε ένα κλειστό ματς υψηλής έντασης στη Βαρκελώνη. Η άμυνα και ο χαμηλός αριθμός λαθών στο επιθετικό κομμάτι μπορούν να τον φέρουν στο σημείο που χρειάζεται για να τελειώσει τη δουλειά.

Νικητής Ολυμπιακός σε απόδοση 2.35 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ