EUROLEAGUE

Στο Τρεβίζο χωρίς Ουίλκινσον

Στο Τρεβίζο χωρίς Ουίλκινσον
Ουίλκινσον

Χωρίς τον Μάικ Ουίλκινσον, θα αγωνιστεί ο Άρης εναντίον της Μπενετόν, λόγω της ίωσης του Αμερικανού

Παρά το γεγονός ότι στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, είχε θετική παρουσία και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στο Τρεβίζο, ώστε να προφυλαχθεί ενόψει του κρισιμότατου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή.
Ο Αμερικανός, έχει ίσωη και με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια, εντός των συνόρων.

Τη θέση του στην αποστολή, θα πάρει ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα, μετά τη λήξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

" Βοηθήστε δίνοντας αίμα και αιμοπετάλια"

Βοήθεια από όποιον έχει τη δυνατότητα να δώσει αίμα, ζήτησε μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της, η ΚΑΕ Άρης, για φίλαθλο της ομάδας, που βρίσκεται στο νοσοκομείο "Παπανικολάου": " Ένας φίλαθλος της ομάδας μας, ο Ηλίας Κωνσταντινίδης, έχει απόλυτη ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων μας. Η αιμοδοσία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, με την απαραίτητη υποσημείωση ότι προορίζεται για το συγκριμένο φίλο του ΑΡΗ, ενώ η λήψη αιμοπεταλίων θα γίνεται μόνο στην Αιματολογική Κλινική (2310 350-015) του Παπανικολάου (από τις 08:30 έως τις 12:30 το πρωί τις καθημερινές), όπου βρίσκεται ο αδερφός μας Ηλίας".

Πέρασε από την Καβάλα

Τέλος, άνετη νίκη πήρε την Κυριακή, ο Α.Σ.Α.Θ. Άρης, που συνέτριψε εκτός έδρας την Ίριδα Καβάλας με 20-49 και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς από την κορυφή την οποία μοιράζονται η Ολύμπια Λάρισας και ο Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας που έχουν από 10 βαθμούς αντίστοιχα.

Την επόμενη αγωνιστική με την οποία θα ολοκληρωθεί ο Α’ Γύρος του Πρωταθλήματος σε τροχήλατη καρέκλα, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Φαέθωνα Καρδίτσας στο κλειστό της Σταυρούπολης έχοντας στόχο να πάρουν μια ακόμη νίκη στην προσπάθεια τους να «σκαρφαλώσουν» στην πρώτη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 6-9, 17-25, 18-38, 20-49.

Οι σκόρερ των ομάδων:

Ίρις Καβάλας

(Λυκόπουλος): Πετράκης 8, Αράπογλου 4, Αϊβαζίδης 2, Θωμαϊδης 2, Κουβάτσιος 2, Μασμανίδης 2.

Α.Σ.Α.Θ. Άρης (Χατζούδη): Παπαγεωργίου 12, Χρυσοβέργης 7 (1), Σπυλολάρης 7, Κιουπρουλής 17, Διβάνογλου 4, Δημητριάδης 2.














TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ