EUROLEAGUE

Τους υποδέχτηκαν σαν ήρωες

Τους υποδέχτηκαν σαν ήρωες
Ματσόν-υποδοχή

Με το σύνθημα "Άρη θυμήσου, μια ζωή μαζί σου", υποδέχθηκαν τον Άρη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Η ήττα από την Ντιναμό το βράδυ της Πέμπτης και ο αποκλεισμός από την συνέχεια της φετινής Ευρωλίγκα φάνηκε ότι για τους φιλάθλους του Άρη έχει μικρότερη σημασία σε σχέση με την συνολική πορεία της ομάδας στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.
Ο πιστός λαός του Άρη που φημίζεται εξάλλου και για το υψηλό μπασκετικό του κριτήριο επιβράβευσε χθες το βράδυ την αγαπημένη του ομάδα για τη μαχητικότητα που επέδειξε σε όλους τους αγώνες που έδωσε στην διοργάνωση και απέδειξε ότι βρίσκεται κοντά της τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Περίπου 100 μέλη του συνδέσμου SUPER 3 έσπευσαν στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μόλις η αποστολή της ομάδας του Άρη βγήκε από την αίθουσα των αφίξεων της επεφύλαξαν θερμή υποδοχή σαν να είχε επιστρέψει νικήτρια από τη Μόσχα.

Στην πραγματικότητα όμως οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν ήταν νικητές στις καρδιές τους, όπως και για το σύνολο των Αρειανών φιλάθλων. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ συγκινημένοι από το "ζεστό" χειροκρότημα των παιδιών του SUPER 3 ανταπέδωσαν με τον ίδιο τρόπο, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Ματσόν, αλλά και ο αρχηγός αυτής, Τερέλ Καστλ παρέλαβαν ο καθένας από μια ανθοδέσμη που περιείχε μάλιστα ένα σημείωμα που ανέφερε: " Μας κάνατε πραγματικά υπερήφανους με την πορεία σας. Συνεχίστε έτσι για να κάνετε το όνειρα μας πραγματικότητα".

Ο Αντρέα Ματσόν μιλώντας λίγο αργότερα για την αξιέπαινη ενέργεια του SUPER 3 τόνισε: " Αυτό που ζήσαμε είναι κάτι που ο καθένας θα ήθελε να του συμβεί. Πρέπει και είμαστε υπερήφανοι για τους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε για την υποδοχή που μας επεφύλαξαν. Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό να κερδίζεις στους αγώνες, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να επιδεικνύεις το πνεύμα του νικητή και να μην τα παρατάς ακόμα και στις κακές μέρες. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να λάβουμε από το σημερινό γεγονός και να πορευτούμε στη συνέχεια".




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ