EUROLEAGUE

Την καλύτερη φάση ο Μάσεϊ

Την καλύτερη φάση ο Μάσεϊ
Μάσεϊ

Το βράδυ της Παρασκευής φτάνει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άρη. Μία προπόνηση ενόψει ΑΕΚ

Στην συγκεκριμένη φάση 7΄΄ πριν το ημίχρονο ο Αμερικανός φόργουαρντ του Άρη ξεκίνησε με αιφνιδιασμό για να περάσει όλο το γήπεδο, να καρφώσει με το αριστερό μπροστά στον Ρώσο Μπίκοβ και να κερδίσει και φάουλ.
Ο Μάσεϊ με τον εκπληκτικό αυτό τρόπο είχε μειώσει αρχικά σε 38-37 και στη συνέχεια με την συμπληρωματική του βολή να κάνει το 38-38. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ένα καλάθι του Αλεξ Σκέιλς ήταν επίσης ανάμεσα στις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής, και πιο συγκεκριμένα στο νούμερο 6.

Κατά τα άλλα η αποστολή του Άρη βρίσκεται από το μεσημέρι στον δρόμο της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη από την Μόσχα μέσω Φρανκφούρτης με δικαιολογημένη την απογοήτευση για την χθεσινή ήττα από την Ντιναμό αλλά και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της φετινής Ευρωλίγκα.

Η αποστολή του Άρη αναμένεται στις 21:40 στην Θεσσαλονίκη, αύριο το πρωί θα κάνει μία και μοναδική προπόνηση για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα με τον Σπύρο Παντελιάδη στη σύνθεσή της.

" Είναι πολύ εκνευριστικό να χάνεις έτσι για τρίτη φόρα και μάλιστα συνεχόμενη", τόνισε ο Γιάννης Γιαννούλης που πρόσθεσε: " Ήμασταν έτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη και το δείξαμε από την αρχή. Το παλέψαμε από την αρχή σε μια δύσκολη έδρα αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ και δεχτήκαμε κάποιους αιφνιδιασμούς που δεν έπρεπε. Δεν μπορείς όμως να αναλύεις συνέχεια τους λόγους της ήττας αφού θα πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σιγάλας δήλωσε: " Προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά εγώ και κάποια άλλα παιδιά δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δεν βοηθήσαμε τους υπόλοιπους που έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα ακόμα ματς στις λεπτομέρειες".

Τέλος αναφερόμενος στην παρουσία του Άρη στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα τόνισε: " Η προσπάθειά μας ήταν εξαιρετική και αυτό το δείξαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι στο ΤΟΡ 16. Ότι δεν απέχουμε δηλαδή πολύ από αυτές τις ομάδες. Είναι και θέμα τύχης και εμπειρίας, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε άλλα δύο ματς όπου και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα που έχουμε από το ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας στην διοργάνωση".










TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ