ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη επί της Λέφσκι με Σμιθ - Χατζηνικόλα

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με τον Άνταμ Σμιθ και τον Γιαννούλη Χατζηνικόλα να ξεχωρίζουν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λέφσκι (81-58) στο δεύτερο φιλικό του "δικεφάλου" στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νικηφόρο ήταν -και- το δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λέφσκι. Η Κυπελλούχος Βουλγαρίας δεν κατάφερε να προβάλλει ιδιαίτερες αντιστάσεις στην ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη (81-58), με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Άνταμ Σμιθ ήταν αυτός που ξεχώρισε επιθετικά για τον "δικέφαλο" με τους 17 πόντους που σημείωσε, ενώ καλή εμφάνιση -τουλάχιστον σε εκτελεστικό επίπεδο- πραγματοποίησε κι ο Γιαννούλης Χατζηνικόλας.

Μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης, ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: " Ήταν ένα καλό τεστ για μας, που προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα, μέσα σε λίγο χρόνο και πρέπει να τα κάνουμε καλά. Για αυτό και κάθε μέρα που περνά, πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σαν να είναι τρεις μέρες δουλειάς. Όπως και στο πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, είναι κάτι θετικό, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά.

Προσπαθούν να συνδυάσουν την σκληρή δουλειά, σε φυσική κατάσταση και μπάσκετ, όλα αυτά που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι σαν πληροφορίες. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο και για αυτό δίνουμε τη μάχη μας. Ήταν καλό επίσης σήμερα, που πήραν όλοι χρόνο και αρκετό, για να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα".

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 40-26, 68-38, 81-58.

ΠΑΟΚ (Φλεβαράκης): Λιούις 1, Σμιθ 17 (4), Σχίζας, Τσόχλας 8 (2), Χατζηνικόλας 12 (4), Μπεστ 4, Καραμανώλης 2, Ιατρίδης 2, Γουίγκινς 8, Εγκεκέζε 8 (2), Σαρικόπουλος 8, Νόουλς 8, Κόνσουλας 3 (1), Τσιάρας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ