ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φιλικός... σεφτές με Ελευθερούπολη Καβάλας

ΠΑΟΚ: Φιλικός... σεφτές με Ελευθερούπολη Καβάλας
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 82-59 της Ελευθερούπολη Καβάλας στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό, που ήταν και η πρώτη ευκαιρία για τον Κώστα Φλεβαράκη να βγάλει μερικά πιο αξιόπιστα συμπεράσματα.

Μετά τις καθημερινές και επίπονες προπονήσεις, η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να "ξεμουδιάσει" στο παρκέ, δίνοντας το πρώτο της φιλικό με την Ελευθερούπολη Καβάλας (82-59) και τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς που γίνεται στον προπονητή της.

Ο δικέφαλος του Βορρά ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το σκληρό πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, δίνοντας έτσι χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Τσιάρα. Ο τελευταίος ακολουθεί τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στο αγωνιστικό σκέλος, πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μπεστ με 16 πόντους, 14 πέτυχε ο Εγκεκέζε και 12 ο Ουίγκινς. Η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ θα γίνει την Παρασκευή (13/9) με τη Λέφσκι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε: "Μετά από λίγες μέρες προετοιμασίας, ειδικά σε συνθήκες 5-5, αποφασίσαμε να πάμε νωρίς σε μία διαδικασία φιλικών παιχνιδιών, για να δούμε κάποια πράγματα σε δράση και σε πραγματικές καταστάσεις. Είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας, αλλά θέλουμε να τα δουλέψουμε όλα πολύ, και στο βίντεο και στα φιλικά παιχνίδια, να χρησιμοποιούμε κάθε κατοχή για να βελτιωνόμαστε. Παρά το γεγονός ότι κάποια παιδιά από φυσική κατάσταση δεν είναι έτοιμα, προσπαθήσαμε να τρέξουμε και να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Είδαμε πράγματα πολύ χρήσιμα, είναι πολλά αυτά στα οποία θέλουμε βελτίωση, αλλά μου άρεσε το θετικό πνεύμα και η ομαδικότητα που έδειξαν τα παιδιά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κι αυτό είναι το θετικό που κρατάμε από αυτό το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι".

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 37-30, 57-42, 82-59

ΠΑΟΚ: Λιούις 8 (2), Σμιθ 9, Σχίζας 6 (2), Καρράς 4, Τσόχλας, Χατζηνικόλας, Μπεστ 16 (5), Καραμανώλης, Ουίγκινς 12 (2), Εγκεκέζε 14 (3), Σαρικόπουλος 2, Νόουλς 8, Τσιάρας 3.

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ:Τσούτσος 8 (2), Γεωργούδης, Καμπουρίδης 14 (2),Γοργόνης 3 (1), Δεληγιώργης 2, Γκέλιος 2, Μοτσενίγος 6, Καραγιώργος 3, Σταμπουλής 9 (1), Μπένας 9 (1), Μαραβέγιας 3 (1).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ