ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τον Χατζηνικόλα

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ / ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ / ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιαννούλης Χατζηνικόλας συμφώνησε με ΠΑΟΚ για τον επόμενο χρόνο, με τον "Δικέφαλο" να ανακοινώνει την απόκτησή του για την σεζόν 2019/20.

Ο Γιαννούλης Χατζηνικόλας θα φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ την σεζόν 2019/20. Ο 24χρονος γκαρντ τα βρήκε σε όλα με τον "Δικέφαλο" και θα ενισχύσει την γραμμή των γκαρντ της ομάδας.

Ο Χατζηνικόλας συμμετείχε εδώ και μερικές μέρες στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καταφέρνοντας με την παρουσία του σε αυτές να πείσει τον Κώστα Φλεβαράκη. Τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε στον Ιπποκράτη Κω, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Νέα Κηφισιά, τα Τρίκαλα και τον Κόροιβο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες την ανανέωση του συμβολαίου του Απόλλωνα Τσόχλα και την απόκτηση των Ζήση Σαρικόπουλου, ΤζεΚουάν Λιούις, Ζέιν Νόουλςκαι Άνταμ Σμιθ, ενώ έχει συμφωνήσει με τους Αμάνζε Εγκεκέζε και Αντουέιν Γουίγκινς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 24χρονο γκαρντ Γιάννη Χατζηνικόλα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Χατζηνικόλας γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1995, έχει ύψος 1μ.96 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Νέας Κηφισιάς, αγωνίστηκε επίσης στο Παγκράτι, τον Κόροιβο και τα Τρίκαλα, ενώ στη διάρκεια της σεζόν 2018-19 συμμετείχε με την ομάδα του Ιπποκράτη Κω στο πρωτάθλημα της Α2 και σε 28 αγώνες είχε 12.9 πόντους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ