ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τον Τζόνσον-Όντομ

Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τον Τζόνσον-Όντομ

O εκπρόσωπος του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, πρόλαβε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ενημέρωσε ότι ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες (PHOTO).

Το Sport24.gr ενημέρωσε νωρίτερα ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του 26χρονου πλέι-μέικερ Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, αλλά θα ανακοινώσει σύντομα την έναρξη της συνεργασίας τους .

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, πρόλαβε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ενημέρωσε ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα για τον συγκεκριμένο παίκτη τις τελευταίες μέρες, καθώς ήθελε να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή. Ναι μεν οι Πειραιώτες έχουν μία γεμάτη πεντάδα από γκαρντ, με τους Σπανούλη, Μάντζαρη, Χάκετ, Στρόμπερι και Αθηναίου, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι είναι τραυματίας (θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο) και θέλει ακόμη χρόνο ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

"Είναι αρκετά καλός αμυντικός, το μοναδικό του πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές χάνει τη συγκέντρωσή του. Ένα ζήτημα που θα πρέπει να επιλύσει είναι η συμπεριφορά του όταν βρίσκεται στην αδύνατη πλευρά γιατί... έχει ένα μικρό θέμα σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθεί όμως να μάθει και είναι δεκτικός σε παρατηρήσεις γιατί θέλει πολύ να βελτιωθεί. Του αρέσει η προπόνηση, ακούει " εξήγησε στο Sport24.gr ο πρώην προπονητής του Τζόνσον-Όντομ στην Τραμπζονσπόρ, Νέναντ Μάρκοβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ