ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπουτς "καρφώνει" τον Ηλυσιακό

Ο Μπουτς "καρφώνει" τον Ηλυσιακό
μπουτς

Ο Μπουτς ενημερώνει μέσω του blog του ότι ο Ηλυσιακός έχει φέρει και δοκιμάζει τον αντικαταστάτη του!

Oύτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας δεν ξέρουν τι τους γίνεται, δεδομένου ότι ο Κάρτερ δεν είναι σέντερ, όπως ο Μπουτς, αλλά "3άρι"!
Λέει πολλά ωραία στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα bigtennetwork.com (ένα site που αφορά αθλητές οι οποίοι έχουν φοιτήσει και αγωνιστεί σε πανεπιστήμια της περιφέρειας Big Ten του NCAA) ο Μπράιαν Μπουτς. Ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί θέλει ο Ηλυσιακός να τον αλλάξει, αφού κανείς δεν του έχειπει ως τώρα ούτε μια κακή κουβέντα. Κι ότι γενικώς υπάρχει μεγάλο έλλειμμα επικοινωνίας στην ομάδα! Ιδού:

" Μετά το πρώτο παιχνίδι όλο μου έλεγαν συγχαρητήρια για τον τρόπο που έπαιζα. Μετά από κανα δυο μέρες ο ιδιοκτήτης με πήρε κατά μέρος και μου είπε πως φέρνουν έναν Αμερκανό για να τον δοκιμάσουν.

Αυτό έγινε αφού είχα βάλει 16 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής. Έτσι, όταν ο ιδιοκτήτης μού είπε για την απόφασή του, εγώ του απάντησα πως πρέπει ο προπονητής και η διοίκηση να έχουν εναρμοσνιμένες απόψεις. Και πρόσθεσα πως δεν ήξερα τι άλλο να κάνω εκτός από το να παίζω δυνατά στα λεπτά συμμετοχής που μου δίνουν.

Την επόμενη μέρα έφτασε ο καινούριος Αμερικανός, που ήταν ο Ουόρεν Κάρτερ και τον οποίον ξέρω καλά, γιατί έπαιζε στο Ιλινόις και είχαμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι. Τι με μπέρδεψε; Το ότι ο ιδιοκτήτης μού είχε πει πως ήθελαν να φέρουν έναν ψηλό, αλλά ο Κάρτερ παίζει σε θέσεις "3" και "4". Αυτό μου δείχνει τί είδους έρευνα έγινε.

Είναι πλέον απόφαση της ομάδας το τι θα γίνει. Πάντως με στενοχωρεί το να παίζω καλά και η ομάδα να κινείται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Και τι με λυπεί περισσότερο; Το να βλέπω υποσχέσεις να μην τηρούνται και επικοινωνία να μην υπάρχει





".

Κουφός: " Έχουμε πεισμώσει"
Στον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του Ηλυσιακού προετοιμάζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στις τάξεις της ομάδας των Ιλισίων, αφού ο Σάκης Καρύδας ξεπέρασε το πρόβλημά του στον καρπό.

Ο προπονητής των "κίτρινων" Στέργιος Κουφός δήλωσε για το ματς με τους "πορτοκαλί": " Δουλεύουμε σε πολύ έντονους ρυθμούς ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο παιχνίδι με την Ολύμπια. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή, η οποία όμως διαθέτει πολύ καλές μονάδες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά".

"Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα, ενώ η αλήθεια είναι πως μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλό, έχουμε πεισμώσει ιδιαίτερα".

Τέλος, ο Στέλιος Ιωάννου ανέφερε: " Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν για μας. Κι αυτό διότι, πέρα από το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, θέλουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά".

"Περιμένω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας και επιβάλλοντας τον γρήγορο ρυθμό που μας ευνοεί, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα

".













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ