ΜΠΑΣΚΕΤ

Έβαλε μπροστά για την Ολύμπια

Έβαλε μπροστά για την Ολύμπια
Κασελάκης

Η ομάδα των Ιλισίων στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα με την ΓΣ Ολύμπια

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Λάρισας σχολίασε: " Δεν μου αρέσει η έκφραση τελικός για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και ειδικά τόσο νωρίς. Σίγουρα πρέπει να νικήσουμε την Ολύμπια, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς, όμως είναι λάθος να σημαδεύουμε παιχνίδια.

Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κάνει νίκες εκτός προγράμματος και στη μάχη της παραμονής μια νίκη επιπλέον, μπορεί να καθορίσει τα πράγματα. Δεν πρέπει να υπερτιμάμε αλλά ούτε και να υποτιμούμε κάποιον αντίπαλο. Θα μπούμε σε όλους τους αγώνες για να διεκδικήσουμε τη νίκη και όπου βγει

".

Στη συνέχεια ο νεαρός φόργουορντ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στους φίλους του Ηλυσιακού. " Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο μας και πιστεύω ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Όμως αυτό δεν πρέπει να μας φορτώνει με άγχος αλλά ούτε και με υπέρμετρο ενθουσιασμό. Θα δουλέψουμε, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο μας και πιστεύω ότι μένοντας συγκεντρωμένοι, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ