ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάκωση υπέστη ο Καρύδας

Κάκωση υπέστη ο Καρύδας
Κουφός

Ο Σάκης Καρύδας αναμένεται να προλάβει το ματς με την Ολύμπια. Δοκιμάζεται ο Γουόρεν Κάρτερ

Ο 24χρονος σέντερ (υψ. 2.06), είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Ιλινόις (13,7 π.- 6,1 ριμπ.) ενώ έχει αγωνιστεί στη Σεβίλη (11,6 π.- 5 ριμπ.) και την Βέντσπιλς (13 π.-9,1 ριμπ.). Ο Κάρτερ για μία εβδομάδα θα προπονείται με τον Ηλυσιακό και αν πείσει θα αποκτηθεί.
Από κει και πέρα ο αρχηγός της ομάδας έχει υποστεί κάκωση στο χέρι αλλά ο Στέργιος Κουφός έχει ενημερωθεί από το ιατρικό τιμ ότι αναμένεται να αγωνιστεί εναντίον των Λαρισαίων.

Αυτό ισχύει και για τον 19χρονο Γιώργο Παπαδάκη που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

Στο μεταξύ η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνέλευσή της: " Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηλυσιακού Α.Ο. σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 02/11/09, ώρα 18:30, στo Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση ή μη του καταστατικού της ΚΑΕ
2. Τροποποίηση και προσθήκη στο καταστατικό της ΚΑΕ ότι για την αλλαγή έδρας, επωνυμίας, συγχώνευσης ή απορρόφησης αυτής, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ερασιτεχνικού-ιδρυτικού σωματείου Ηλυσιακός Α.Ο.
3. Προτάσεις για την εκλογή 2 μελών του Ηλυσιακού Α.Ο. στο Δ.Σ. της ΚΑΕ
4. Ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν όλα τα τμήματα του συλλόγου


Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο, ώρα 19:00







".




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ