NBA

ΝΒΑ All Star Game 2022: Μπολ και Μάρεϊ οι αντικαταστάτες των Ντουράντ και Γκριν

Λαμέλο Μπολ και Ντετζούντε Μάρεϊ θα καλύψουν το κενό των Ντουράντ και Γκριν στο All Star Game
Λαμέλο Μπολ και Ντετζούντε Μάρεϊ θα καλύψουν το κενό των Ντουράντ και Γκριν στο All Star Game AP PHOTO/NELL REDMOND

Οι Λαμέλο Μπολ και Ντετζούντε Μάρεϊ είναι οι αντικαταστάτες των Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν στο All Star Game που έρχεται στο Κλίβελαντ. Στη βασική πεντάδα ο Τέιτουμ.

Από τη στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς επιβεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμοι για το All Star Game του Κλίβελαντ, με προβλήματα στο γόνατο και στη μέση αντίστοιχα, έπρεπε να επιλεγούν οι αντικαταστάτες του.

Η δεξαμενή των "αδικημένων" είχε πολλές σπουδαίες περιπτώσεις, αυτοί ωστόσο που ειδοποιήθηκαν από τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ πως θα συμπληρώσουν τις δύο ομάδες (Team LeBron, Team Durant) ήταν ο Λαμέλο Μπολ των Χόρνετς και ο Ντετζούντε Μάρεϊ των Σπερς. Ο ένας από την Ανατολή και ο άλλος από τη Δύση.

Ο πρώτος, ο νεαρός πόιντ γκαρντ της Σάρλοτ που κουβαλά από πέρυσι το βραβείο του Rookie of the Year, έχει 19.6 πόντους, 7.5 ασίστ και 5.6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ο δεύτερος, ο 25χρονος "κουμανταδόρος" του Γκρεγκ Πόποβιτς στο Σαν Αντόνιο, μετρά 19.6 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 9.2 ασίστ στην κορυφαία μέχρι σήμερα σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ. Η επιλογή του είναι μια πρώτη ανταμοιβή.

Το εν λόγω ντόμινο είχε ως αποτέλεσμα ο Τζέισον Τέιτουμ να προαχθεί στη βασική πεντάδα.

Το 71ο All Star Game θα λάβει χώρα την 20η Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί σε 215 χώρες. Ως γνωστόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήκει στους starters.

TAGS NBA NBA ALL STAR ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ