NBA ALL STAR

NBA All-Star Game 2022: Ανακοινώθηκαν οι 14 αναπληρωματικοί, βγήκαν οι δωδεκάδες Ανατολής και Δύσης

Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2021 LM OTERO/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε τους 14 παίκτες που επέλεξαν οι προπονητές του NBA για τις θέσεις των αναπληρωματικών του All-Star Game 2022, αλλά και τον αθλητή που αποκάλυψε ότι δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας τραυματισμού με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Άνταμ Σίλβερ.

Λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση των 10 starters, οι οποίοι προέκυψαν από τους fans (50%), τους παίκτες (25%) και επιλεγμένα media (25%), ανάμεσα στα οποία και το SPORT24 που πήρε μέρος στη διαδικασία, το NBA ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/2) και τους αναπληρωματικούς του NBA All-Star Game 2022 που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου στο Κλίβελαντ.

Έτσι έγιναν γνωστοί και οι 24 εκλεκτοί, οι 12 της Ανατολής και οι 12 της Δύσης, με σημαντικά ονόματα που κάνουν καλή σεζόν να μένουν εκτός και να ετοιμάζονται για... μίνι διακοπές από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου που θα υπάρξει διακοπή για το τριήμερο. Στην λίστα με εκείνους που έμειναν εκτός από τους 30 προπονητές που πήραν μέρος στην ψηφοφορία, μπαίνουν παίκτες όπως ο Ντεζούντε Μάρι των Σπερς, ο Ντιάντρε Έιτον των Σανς, ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς, ο Άντονι Έντουαρντς των Τίμπεργουλβς, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Θάντερ, ο Μπράντον Ίνγκραμ των Πέλικανς, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπακς, ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς, ο Πασκάλ Σιάκαμ των Ράπτορς, ο ΛαΜέλο Μπολ των Χόρνετς, ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς κι ο Ντομάντας Σαμπόνις των Πέισερς.

Ωστόσο η δωδεκάδα της Δύσης δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο Ντρέιμοντ Γκριν αποκάλυψε ότι εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες δεν θα προλάβει το All-Star Game, με αποτέλεσμα ο Κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, να καλείται να επιλέξει τον αντικαταστάτη του από την δεξαμενή των παικτών αυτής της περιφέρειας.

East All-Stars

Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς)
ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Σικάγο Μπουλς)
Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς)
Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς)
Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς)

-------------------------

Ζακ ΛαΒίν (Σικάγο Μπουλς)
Φρεντ ΒανΒλίτ (Τορόντο Ράπτορς)
Ντάριους Γκάρλαντ (Κλίβελαντ Καβαλίερς)
Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς)
Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ)
Τζέιμς Χάρντεν (Μπρούκλιν Νετς)
Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς)

West All-Stars

Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)
Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις)
Άντριου Γουίγκινς (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)
ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς)
Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγγετς)

-------------------------

Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)
Ντέβιν Μπούκερ (Φοίνιξ Σανς)
Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς)
Ρουντί Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ)
Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ)
Κρις Πολ (Φοίνιξ Σανς)
Καρλ-Άντονι Τάουνς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς)

Το Draft των captains ΛεΜπρόν Τζέιμς - Κέβιν Ντουράντ θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου και θα καλυφθεί από το TNT. Οι δύο αρχηγοί θα δημιουργήσουν δύο ρόστερ με παίκτες και από τις δύο περιφέρειες.

Διαβάστε εδώ τους 28 παίκτες του ριζικά ανανεωμένου Rising Stars Challenge της 18ης Φεβρουαρίου κι εδώ τους τέσσερις που θα πάρουν μέρος στο Dunk Contest.

TAGS NBA ALL STAR NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ