NBA

NBA All-Star 2022: Οι 28 παίκτες του ριζικά ανανεωμένου Rising Stars Challenge

Ο Κέιντ Κάνινγκχαμ των Πίστονς
Ο Κέιντ Κάνινγκχαμ των Πίστονς Ⓒ 2021 CHASE STEVENS/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε τους 28 παίκτες που επιλέχθηκαν για το φρεσκαρισμένο Rising Stars Challenge, που δεν θα είναι ένας, αλλά τρεις αγώνες με τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για ένα συγκεκριμένο σκορ στους ημιτελικούς και στον τελικό.

Τους 12 πρωτοετείς, τους 12 δευτεροετείς και τους τέσσερις παίκτες της Ignite της G-League που θα συμμετάσχουν στο Rising Stars Challenge το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου στο Κλίβελαντ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης το NBA.

Οι πρωτοετείς που ξεχώρισαν είναι οι Σκότι Μπαρνς (Ράπτορς), Τζος Γκίντι (Θάντερ), Έβαν Μόμπλι (Καβαλίερς), Τζέιλεν Γκριν (Ρόκετς), Κέιντ Κάνινχαμ (Πίστονς), Άλπερεν Σενγκούν (Ρόκετς), Άγιο Ντοσούνμου (Μπουλς), Χέρμπερτ Τζόουνς (Πέλικανς), Τζέιλεν Σαγκς (Μάτζικ), Κρις Ντουάρτε (Πέισερς), Ντέιβιον Μίτσελ (Κινγκς), Φραντς Βάγκνερ (Μάτζικ).

Οι δευτεροετείς που επιλέχθηκαν είναι οι Πρέσιους Άτσουα (Ράπτορς), Σαντίκ Μπέι (Πίστονς), Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς (Τίμπεργουλβς), Κόουλ Άντονι (Μάτζικ), Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς), Άιζακ Οκόρο (Καβαλίερς), ΛαΜέλο Μπολ (Χόρνετς), Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (Κινγκς), Αϊζάια Στούαρτ (Πίστονς), Ντέσμοντ Μπέιν (Γκρίζλις), Ταϊρίς Μάξι (Σίξερς), ΤζέιΣον Τέιτ (Ρόκετς).

Οι τέσσερις παίκτες της Ignite, ομάδας της G-League, είναι οι ΜάρΤζον Μποτσάμπ, Ντάισον Ντάνιελς, Τζέιντεν Χάρντι, Σκουτ Χέντερσον. Τις επιλογές έκαναν οι assistant coaches του NBA. Οι 28 παίκτες θα μοιραστούν σε 4 ομάδες. Κάθε ομάδα θα την κοουτσάρει ένα μέλος από τους TOP-75 στην ιστορία της Λίγκας, με τους νικητές των δύο ημιτελικών (προκρίνεται ο πρώτος που θα φτάσει τους 50) να πηγαίνουν στον τελικό στον οποίο θα κερδίσει όποιος σκοράρει 25 πόντους.

Υπεύθυνοι για το χτίσιμο των τεσσάρων ομάδων θα είναι οι Ρικ Μπάρι, Γκάρι Πέιτον, Αϊζάια Τόμας, Τζέιμς Γουόρδι.

TAGS NBA NBA ALL STAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ