NBA FINALS

NBA Finals: Με τον Αντετοκούνμπο στο Νο2 και στο Νο3 οι καλύτερες τάπες των τελικών από το 2015 και μετά

NBA Finals: Με τον Αντετοκούνμπο στο Νο2 και στο Νο3 οι καλύτερες τάπες των τελικών από το 2015 και μετά

Το ΝΒΑ δημοσίευσε ένα VIDEO με τις κορυφαίες τάπες στους ΝΒΑ Finals από το 2015 και μετά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει διπλή παρουσία, χάρη στις τάπες του κόντρα στους Μπρίτζες και Έιτον, με τον ΛεΜπρόν βέβαια να βρίσκεται στο Νο1.

Η τάπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ΝτιΆντρε Έιτον στο Game 4 των NBA Finals έχει μείνει ήδη στην ιστορία. Και αυτό φαίνεται και στο VIDEO που ετοίμασε το ΝΒΑ με τις 10 κορυφαίες τάπες σε τελικούς από το 2015 κι έπειτα.

Η τάπα του Γιάννη λοιπόν στον Έιτον βρίσκεται στο Νο2, ενώ στο Νο3 βρίσκεται η τάπα που έκανε στο Game 1 των ΝΒΑ Finals στον Μικάλ Μπρίτζες. Στο Νο1 βέβαια, βρίσκεται η τάπα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στον Άντρε Ιγκουοαντάλα στους ΝΒΑ Finals του 2016 ανάμεσα σε Καβαλίερς και Γουόριος.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ