NBA FINALS

NBA Finals: Η τάπα του Αντετοκούνμπο στον Έιτον σε Super Slow Motion με δική του περιγραφή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόβει τον ΝτιΆντρε Έιτον
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόβει τον ΝτιΆντρε Έιτον Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Η τάπα. Οι σκέψεις του. Η στιγμή της έκρηξης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιέγραψε για χάρη των Μπακς τι συνέβη 1.16 πριν το τέλος του Game 4 των NBA Finals με τους Σανς, όταν έκοψε θεαματικά τον ΝτιΆντρε Έιτον, με τις ατάκες του να "ντύνουν" ένα VIDEO της φάσης σε Super Slow Motion.

Η τάπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ΝτιΆντρε Έιτον στο Game 4, είναι η στιγμή που έχει σημαδέψει τους ΝΒΑ Finals ανάμεσα σε Μπακς και Σανς μέχρι στιγμής.

Τα αντανακλαστικά του Γιάννη, το γεγονός ότι κινήθηκε με το ένστικτο, ο χώρος που κάλυψε με τρόπο που ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο θα μπορούσαν να κάνουν, όλα αυτά τρέλαναν κόσμο. Και οι Μπακς αποφάσισαν να βάλουν τον πρωταγωνιστή να μιλήσει για την φάση, φτιάχνοντας ένα υπέροχο VIDEO.

Οι Μπακς λοιπόν ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο twitter την φάση σε Super Slow Motion. Και έβαλαν τον Γιάννη να την περιγράψει βήμα-βήμα, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.

Περιγράφοντας την φάση, ο Γιάννης είπε: "Δεν με εξέπληξε. Το είδα να έρχεται. Όταν τον είδα (σ.σ τον Μπούκερ) να πιάνει την μπάλα με το ένα χέρι, ήξερα ότι ήταν πολύ μακριά από το καλάθι για να κάνει λέι-απ.

Τότε ανέλαβε το ένστικτο, έτσι γίνεται τότε. Ένιωσα (σ.σ τον Έιτον) να ρολάρει προς το καλάθι πίσω μου. Ήξερα ότι ο μόνος τρόπος να τον σταματήσω ήταν να πηδήξω και να προσπαθήσω να καλύψω την γωνία από την οποία θα προσπαθούσε να καρφώσει. Νόμιζα ότι θα κάρφωνε στο πρόσωπό μου. Άργησα. Δεν πήδηξα να κόψω την μπάλα.

Στο τέλος ενός αγώνα, κάνεις ό,τι χρειαστεί για να νικήσεις. Μπόρεσα να κάνω ένα καλό κόψιμο. Απλώς πάλεψα σε αυτή την φάση".

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ