NBA FINALS

NBA Finals: Η υπέροχη mini-movie του Game 4 των Μπακς με τους Σανς έχει "χτιστεί" γύρω από την τάπα του Αντετοκούνμπο στον Έιτον

Η τάπα του Αντετοκούνμπο στον Έιτον
Η τάπα του Αντετοκούνμπο στον Έιτον PRINTSCREEN

Το ΝΒΑ παρουσίασε την mini-movie του Game 4 των ΝΒΑ Finals ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς, η οποία περιφέρεται γύρω από την τρομερή τάπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ΝτιΆντρε Έιτον λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Η τάπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Έιτον και με δική του περιγραφή. Τα σουτ των Μίντλετον και Μπούκερ. Οι εκδηλώσεις των φίλων των Μπακς. Οι δηλώσεις των Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Όσκαρ Ρόμπερτσον. Αυτά και άλλα πολλά περιλαμβάνονται στην mini-movie του Game 4 των ΝΒΑ Finals στην νίκη των Μπακς με 109-103.

Το ΝΒΑ ξεπέρασε ξανά τον εαυτό του φτιάχνοντας την "ταινία" του Game 4. Μία "ταινία" που, απολύτως λογικά, έχει χτιστεί γύρω από την τάπα του Γιάννη στον Έιτον.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ