ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

NBA: Αισιοδοξία τους Κλίπερς για Λέοναρντ, πιθανή η επιστροφή του μέσα στη σεζόν

Ο Κουάι Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς
Ο Κουάι Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2021 MICHAEL AINSWORTH/ ASSOCIATED PRESS

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις των Κλίπερς ότι η επίστροφή του Κουάι Λέοναρντ στο παρκέ ίσως γίνει τη φετινή σεζόν, καθώς τα νέα από την πορεία της αποθεραπείας του, μετά από τη μερική ρήξη χιαστού που υπέστη, είναι θετικά.

Οι Κλίπερς ήλπιζαν πως θα δουν τον Κουάι Λέοναρντ να επιστρέφει στο παρκέ τον Μάρτιο, με το σενάριο αυτό να είναι πλέον ορατό και να υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας του Λος Άντζελες. Ο άτυχος All Star φόργουορντ που έπαθε μερική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας κόντρα στους Τζαζ το 2021 , δείχνει να πηγαίνει εξαιρετικά στις θεραπείες του και πλέον το ενδεχόμενο να ενισχύσει τους Κλίπερς τη φετινή σεζόν είναι ανοιχτό, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Κρις Χείνς του Yahoo Sports.

Ο Λέοναρτν έχει ανεβάσει στροφές τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνει πιο δυνατός μέρα με τη μέρα και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον δούμε να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Λος Άντζελες. Οι Κλίπερς βρίσκονται στο 19-19 στη σεζόν και η απουσία του από το βασικό σχήμα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Θυμίζουμε ότι ο Λέοναρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κλίπερς ύψους 176.3 εκατομμυρίων δολαρίων τη φετινή offseason, ενώ και ο Πολ Τζορτζ είναι εκτός δράσης με τραυματισμό στον αγκώνα.

TAGS ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ