NBA

Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί γόνατο ο Λέοναρντ λόγω μερικής ρήξης χιαστού

Ο Κουάι Λέοναρντ των Κλίπερς
Ο Κουάι Λέοναρντ των Κλίπερς Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Οι Κλίπερς ανακοίνωσαν ότι ο Κουάι Λέοναρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί γόνατο, αποκαλύπτοντας ότι τελικά είχε υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στην σειρά του δεύτερου γύρου των playoffs κόντρα στους Τζαζ. Εκτός επ' αόριστον ο All Star φόργουορντ.

Οι φόβοι όλων για τον τραυματισμό του Κουάι Λέοναρντ στην σειρά του 2ου γύρου με τους Τζαζ επιβεβαιώθηκαν εν μέρη. Αρκετές εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του, ο All Star φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί γόνατο, με τους Κλίπερς να ανακοινώνουν ότι τελικά είχε υποστεί μερική ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης επ΄αόριστον.

Ο Λέοναρντ τραυματίστηκε στην 4η περίοδο του Game 4 των Κλίπερς με τους Τζαζ σε μία ανύποπτη φάση έπειτα από τζαρτζάρισμα του Τζο Ινγκλς. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά, χάνοντας τα 8 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Λ.Α στην πορεία της μέχρι τους τελικούς της Δύσης, όπου αποκλείστηκε από του Σανς. Οι Κλίπερς μέχρι πρόσφατα ανέφεραν ότι απλώς είχε στραμπουλήξει το γόνατό του, ωστόσο πλέον αποδεικνύεται ότι είχε κάτι πιο σοβαρό.

Κατά την διάρκεια της σεζόν 2020/21 ο Λέοναρντ είχε 24.8 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 39.8% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Το φετινό καλοκαίρι έχει player option στο συμβόλαιό του που του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος και πλέον θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον κατά πόσο θα ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο ή αν θα μείνει στους Κλίπερς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ