NBA

Τρομάρα με Λέοναρντ στους Κλίπερς, φάνηκε να χτυπάει στο γόνατο

Ο Κουάι Λέοναρντ των Κλίπερς
Ο Κουάι Λέοναρντ των Κλίπερς Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Η νίκη των Κλίπερς επί των Τζαζ στο Game 4 συνδυάστηκε με αγωνία στο τέλος, αφού ο Κουάι Λέοναρντ φάνηκε να τραυματίζεται στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στα τελευταία 4.5 λεπτά του αγώνα.

Οι Κλίπερς επιβλήθηκαν άνετα με 118-104 των Τζαζ στο Game 4 και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά. Στο τέλος όμως είχαν αγωνία για την κατάσταση του Κουάι Λέοναρντ.

Ο σταρ της ομάδας - ο οποίος πρόσφερε στον κόσμο μία από τις φάσεις της σεζόν, κάνοντας πόστερ τον Φέιβορς - φάνηκε να τραυματίζεται στο δεξί γόνατο με περίπου 5.5 λεπτά να μένουν για το φινάλε έπειτα από ένα φάουλ του Τζο Ινκλς, σε μία ανύποπτη φάση.

Ο Λέοναρντ συνέχισε να αγωνίζεται, εκτελώντας - και αστοχώντας - σε δύο βολές έπειτα από το φάουλ που κέρδισε. Ένα λεπτό αργότερα ωστόσο, με το παιχνίδι να μην έχει κριθεί ακόμα, πέρασε στον πάγκο και δεν επέστρεψε μέχρι το φινάλε, προκαλώντας ανησυχία. Ο ίδιος μετά τον αγώνα προσπάθησε να καθησυχάσει τους πάντες, λέγοντας ότι θα αγωνιστεί στο Game 5, ωστόσο με το ιατρικό ιστορικό του να είναι αρκετά βαρύ και να περιλαμβάνει αρκετούς μικροτραυματισμούς στο δεξί γόνατο, είναι λογικό να υπάρχει μία ανησυχία.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ