ΜΑΡΟΥΣΙ

Μπούριτς: "Νικήσαμε λόγω ρυθμού"

Μπούριτς: "Νικήσαμε λόγω ρυθμού"
Μπούριτς

Για την καλή άμυνα και τον ρυθμό που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι, μίλησε ο Ίβιτσα Μπούριτς

" Ο ρυθμός του αγώνα ήταν το πιο αποφασιστικό στοιχείο για τη νίκη μας. Tο Μαρούσι έχει τον καλύτερο ρυθμό από όλες τις ελληνικές ομάδες. Εμείς όμως ήμασταν πιο φρέσκοι. Πιστεύω ότι τα επιθετικά ριμπάουντ έκριναν το παιχνίδι. Όσο καιρό είμαι στην ομάδα δουλέψαμε στην άμυνα και αυτό φάνηκε. Ήμασταν ανοργάνωτοι στην επίθεση αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε κι εκεί", είπε ο τεχνικός των Πατρινών.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Μιλς: " Όταν κερδίζει η ομάδα είμαι ευχαριστημένος. Ο Μιλς έκανε ότι του είπαμε σε μόλις μία προπόνηση".

Από την άλλη πλευρά, ο Λευτέρης Κακιούσης, τόνισε: " Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι άμυνες. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να τρέξει. Είχε πολλές κόντρες στο λόου ποστ. Ο Απόλλωνας, είχε τον ρυθμό του αγώνα και ουσιαστικά πήρε δύο επιθετικά ριμπάουντ που έκριναν το παιχνίδι".

" Εμείς περιμέναμε την αντίδραση του Απόλλωνα, μετά από τόσες ήττες που είχε. Δυστυχώς αργήσαμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι. Ήμασταν στατικοί. Χωρίς καλή κυκλοφορία. Θα δούμε τι έφταιξε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι σε όλους τους τομείς και να βελτιωθούμε".





TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ