ΜΑΡΟΥΣΙ

Το ένα... έσπασε

Το ένα... έσπασε
Έιμπραμς-Χαεαλαμπίδης

Ο Απόλλων Πατρών έσπασε το αρνητικό σερί των επτά ηττών, νικώντας το Μαρούσι με 58-55

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς μπάσκετ. Οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο τις άμυνές τους, με αποτέλεσμα το σκορ του πρώτου μέρους να αποδειχθεί χαμηλό (29-27) και το θέαμα να απουσιάσει χαρακτηριστικά.

Ο Απόλλωνας με τον Ίβιτσα Μπούριτς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της αχαϊκής ομάδας, προσπάθησε να περιορίσει τα επιθετικά ατού του Αμαρουσίου και εν μέρει τα κατάφερε. Απλά, δεν μπόρεσε εκείνος με τη σειρά του να βρει πιο εύκολα διαδρόμους προς το καλάθι και να αποκτήσει μια μεγαλύτερη διαφορά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας πήρε διαφορά 11 πόντων και κράτησε τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια του, με όπλο την καλή άμυνα. Το Μαρούσι αδυνατούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και στο 30' το σκορ ήταν 40-31 για τους γηπεδούχους. Το Μαρούσι στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε στους δύο πόντους (46-44), για να δώσει διαστάσεις θρίλερ στο παιχνίδι, σχεδόν τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι, αλλά ο Απόλλωνας βγήκε νικητής από αυτό, καθώς οι παίκτες του αποδείχθηκαν ψύχραιμοι. Ιδίως, ο Γκιζόγιαννης είχε 3/4 βολές στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα και συνέβαλε με τον τρόπο του στο τελικό 58-55 που διαμορφώθηκε με καλάθι του Μπόζοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 29-27, 40-31, 58-55

Απόλλων Πατρών (Ίβιτσα Μπούριτς): Πετρόπουλος 2, Κουμπούρας 6, Γιοσίποβιτς 11 (1), Σταυρόπουλος, Μιλς 8, Μπόζοβιτς 11, Στάρτσεβιτς 6, Πασχάλης 4, Γκιζογιάννης 10

Μαρούσι: Τόμας 8 (2), Χαραλαμπίδης 4, Κυρίτσης 8, Σεϊμπούτις 12 (2), Έιμπραμς 13, Στεφανίδης 2, Κολώκας, Καϊμακόγλου, Γιαννουλάκος, Γιαζβίν 8














TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ