EUROLEAGUE

Ματσόν: "Έχουμε σποδαία χρονιά"

Ματσόν: "Έχουμε σποδαία χρονιά"
Μάσεϊ

Τη νίκη για λόγους γοήτρου θέλει ο Αντρέα Ματσόν, που χαρακτήρισε σπουδαία τη χρονιά του Άρη

" Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πιθανότητα πρόκρισης, αλλά δεν πειράζει. Θέλουμε πολύ τη νίκη, για την περηφάνια μας και για να κλείσουμε την παρουσία μας στη φετινή Ευρωλίγκα, με ένα καλό αποτέλεσμα. Στα προηγούμενα παιχνίδια, χάσαμε εξαιτίας της απειρίας μας και νομίζω ότι τώρα είναι η ευκαιρία να τα καταφέρουμε", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Αντρέα Ματσόν.

" Έτσι, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και πιστεύω ότι έχουμε σπουδαία χρονιά, γιατί είμαστε στη δεύτερη θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στο top-16 της Ευρωλίγκας".

Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, Τζερεμάια Μάσεϊ, τόνισε: " Δεν είναι μεγάλο παιχνίδι για μας. Θα παίξουμε για τη νίκη, γιατί είμαστε η μόνη ομάδα σε αυτόν το γύρο που δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε ένα ροζ φύλλο αγώνα. Έχουμε πολύ καλή χρονιά και θέλουμε να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε".

" Θα βγούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα και γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Αυτή η νίκη μπορεί να είναι ένα καλό δώρο στους οπαδούς μας. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, η παρουσία τους δεν ήταν η συνηθισμένη. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί γνωρίζουμε ότι είναι σπουδαίοι, αλλά παίζουμε για μας τώρα και θέλουμε μία νίκη στο top-16".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ