EUROLEAGUE

Με ιαπωνική παρουσία

Με ιαπωνική παρουσία
Ραούφ και Ιάπωνας

Ο 25χρονος Ιάπωνας Σίνχι Τομιγιάμα, ένθερμος θαυμαστής του Ραούφ, επισκέφθηκε την προπόνηση του Άρη

Ο 25χρονος Σίνχι Τομιγιάμα που ζει στο Τόκιο και εργάζεται ως προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ochiai 2nd Junior high school ήρθε στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Άρη κόντρα στη Μάλαγα και να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του πραγματικότητα. Να έρθει σε επαφή με το ίνδαλμα του, τον Μαχμούντ Αμπντούλ – Ραούφ που με μεγάλη χαρά δέχθηκε να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του.
Ο Σίνχι που είχε προηγουμένως προμηθευτεί μπλουζάκια και άλλα αναμνηστικά του Άρη, είχε μαζί του και την φανέλα που φορούσε ο Αμπντούλ – Ραούφ, όταν την περασμένη δεκαετία διέπρεπε στο ΝΒΑ, για λογαριασμό των Ντένβερ Νάγκετς. Την συγκεκριμένη φανέλα ο συμπαθής Ιάπωνας απέκτησε μέσω δημοπρασίας στο ίντερνετ, δαπανώντας το ποσό των 300 δολαρίων για να την αποκτήσει!

Το μόνο που έλειπε λοιπόν από την θρυλική φανέλα ήταν η υπογραφή του Μαχμούντ Αμπντούλ – Ραούφ, κάτι που από χθες έγινε πραγματικότητα για τον Σίνχι, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ, www.arisbc.gr, είχε εδώ και μέρες κατεβάσει φωτογραφίες όλων των παικτών της ομάδας, παίρνοντας αυτόγραφα από τον κάθε έναν ξεχωριστά. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο εν λόγο Ιάπωνας την περασμένη Τετάρτη είχε βρεθεί στο Τρεβίζο όπου είχε παρακολουθήσει το προηγούμενο παιχνίδι του Άρη στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Μπενετόν στο Παλαβέρντε. Μετά το τέλος του μάλιστα είχε πάρει αυτόγραφο από τον Νίκο Ζήση και είχε την ευκαιρία για μια σύντομη συνομιλία με τον διεθνή μας πλέι μέικερ.

Κλήση από ΕΟΚ για πέντε
Με έγγραφο που απέστειλε χθες η ΕΟΚ στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης καλεί τους αθλητές της ομάδας Θεοχάρη Πλιούκα, Κωνσταντίνο Παπανικολάου, Μάριο Ματαλόν και Σίμο Ιωακειμίδη να βρίσκονται την Κυριακή και ώρα 9:30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Εφήβων που θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη, καθώς επίσης και τον Γάϊο Σκορδίλη να βρίσκεται το Σάββατο και ώρα 8:30 στο γήπεδο της Γλυφάδας για να συμμετάσχει στο προπονητικό τριήμερο της Εθνικής ομάδας των Νέων/Ανδρών.





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ