EUROLEAGUE

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια
Αλεξάνδρειο-οπαδοί

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, με μειωμένες τιμές

Η ανακοίνωση της KΑΕ:

" Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι άρχισε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Unicaja Malaga που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/03) και ώρα 20:45, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας Αγωνιστικής στο TOP 16 της Euroleague".

" Μετά από μια αξιόλογη πορεία της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα πρέπει όλοι εσείς που βρεθήκατε στο πλευρό της, να γεμίσετε το Αλεξάνδρειο, επιβραβεύοντας με την παρουσία σας τον Αντρέα Ματσόν και τους παίκτες του, βοηθώντας τους παράλληλα να ολοκληρώσουν με νίκη τη φετινή ευρωπαϊκή τους διαδρομή".

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 25 ευρώ
Θύρα 2-3: 30 ευρώ
Θύρα 4: 25 ευρώ
Θύρα 5-6: 15 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 25 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 10 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, θύρα επισήμων γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)".

Ξεκίνησε η προετοιμασία
Στα αγωνιστικά με μία προπόνηση ξεκίνησε το απόγευμα η μίνι προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα με τον Αντρέα Ματσόν να έχει κανονικά όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του. Παρών στην προπόνηση και ο Γιάννης Γιαννούλης παρά το ότι συνέχιζε να έχει πυρετό. Τέλος η αποστολή της Ουνικάχα Μάλαγα αναμένεται στις 21:30 την Τρίτη (20/3) στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης.


















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ