ΠΑΟΚ

Ηρακλής-ΠΑΟΚ: 52-79

Με νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο με 52-79, έκλεισε την περίοδο προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ

Το σύνολο του Ταμπ Μπάλντγουιν με το βάρος στην άμυνα κατάφερε να ανοίξει την διαφορά μετά το δεκάλεπτο με τον Αμερικανό τεχνικό του ΠΑΟΚ να έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του και τον Στιβ Χάνσελ.
Τον διεθνή Άγγλο γκαρντ ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά.

Κι αν από τον ΠΑΟΚ ο Ταμπ Μπάλντγουιν είχε όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του κάτι ανάλογο δεν ίσχυε για τον Χρήστο Κωνσταντινίδη που στερήθηκε των υπηρεσιών του Δανιήλ, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, αλλά και του Συμεωνίδη.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 25-39, 36-57, 52-79

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Κωνσταντινίδης): Τράινα 16(1), Μίσιτς 9, Τότσιος 7, Λυμπέρης, Σιαμανδούρας 12, Αποστολόπουλος, Φουτσιτζής, Τζινόπουλος, Καλές 5, Ονάσογλου 1, Κελεσίδης 2.

ΠΑΟΚ (Μπάλντγουιν): Χόρβατ 7(1), Γκιλέσπι 5(1), Βεργίνης 10(1), Ντιαρά 16(4), Χαριτόπουλος 7, Χάνσελ 7(1), Σφέικος 4, Χάμφρεϊ, Κούβελας 4, Τσιάκος 15, Σόντερς 4.

Μετά το τέλος του φιλικού ο Ταμπ Μπάλντγουιν στις δηλώσεις του έδειξε να μην ανησυχεί για το ότι ο Χάμφρεϊ έμεινε άποντος ενώ όσον αφορά τον Χάνσελ δήλωσε: " Έδωσε μία διαφορετική πνοή στην ομάδα και σίγουρα θα μας βοηθήσει".

Κατά τα άλλα κι εκτός του σημερινού φιλικού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει να πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με την αποστολή των λέτερ οφ κλίρενς των ξένων παικτών του και ειδικότερα αυτό του διεθνή Γάλλου Μαμούτου Ντιαρά.

Όσο για την υπόθεση του Μπασμίνοφ αυτή συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή και σύμφωνα με τον δικηγόρο του διεθνή Ρώσου σέντερ, Παντελή Δέδε, υπήρξε κατάθεση αιτήματος για κατάπτωση και της νέας εγγυητικής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο κ. Δέδες σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσκομίσει στην ΕΕΑ τα έγγραφα για τις οκτώ προσφυγές, την απόφαση της FIBA για τον Όστοιτς αλλά και την απόφαση της Β ΕΕΟΔΑΚ για τον Μπασμίνοφ.

Όσο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα να μην εκτελεστεί η απόφαση της Β΄ ΕΕΟΔΑΚ και αίτηση ακύρωσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου οργάνου που θα συζητηθεί τον Φεβρουάριο.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ