ΚΟΛΟΣΣΟΣ

ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου: 68-74

ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου: 68-74
Μπάλντγουιν

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό των "Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη", ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 68-74, από τον Κολοσσό

Το φιλικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη με τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος να ολοκληρώνει το ρόστερ του με τις υπογραφές των Αντουάν Γκιλέσπι και Στιβ Χάνσελ εξέλιξη που ικανοποίησε τον Ταμπ Μπάλντγουιν.
Όσο για τον Στιβ Χάνσελ; Ο 32χρονος διεθνής Άγγλος που ήρθε τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη και ανήκει και με την βούλα στο δυναμικό της ομάδας όπως δήλωσε μετά τη λήξη του φιλικού ο τεχνικός του "Δικεφάλου" καλείται μέσα στις επόμενες μέρες να «κολλήσει» με τους υπόλοιπους δεδομένου ότι ο χρόνος δεν μπορεί να σταματήσει.

Στην αντίπερα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε με ικανοποίηση τον Γιώργο Διαμαντόπουλο να έχει δέσει με τους υπόλοιπους με τον προπονητή του Κολοσσό Ρόδου να αναμένει την άφιξη του Αμερικανού Τζέι Αρ Πίνοκ.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 34-34, 53-50, 68-74

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μπάλντγουιν): Χόρβατ 6(1), Γκιλέσπι 4(1), Βεργίνης 4, Ντιαρά 10(1), Χαριτόπουλος 7(1), Σφέικος 3(1), Χάμφρεϊ 10(2), Κούβελας 5, Τσιάκος 8, Σόντερς 7, Δεμερτζής 4.

Κολοσσός Ρόδου (Αλεξανδρής): Στίνσον 3(1), Τζιγκάνοβιτς 5, Τσαμάτος 4, Ασημακόπουλος 5(1), Διαμαντόπουλος 14(2), Τόντιτς 6(1), Γιοσίποβιτς 13(1), Τσέσκοβιτς, Παναγιωταράκος 2, Κουπίδης 14(4), Κουνούνης 5, Σκορδάλης 3(1).

Μετά το τέλος του φιλικού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ταμπ Μπάλντγουιν, δήλωσε: " Πήραμε ότι θέλαμε από το ματς. Δεν μας ενδιέφερε τόσο το αποτέλεσμα αφού έχουμε νέους παίκτες όπως ο Γκιλέσπι και ο Κούβελας και για αυτό τους έβαλα αρκετά στο παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα αλλά στην επίθεση εντοπίστηκε το πρόβλημα. Θέλουμε χρόνο και δουλειά.

" Ήταν ένα φιλικό που ο ΠΑΟΚ κρύφτηκε αφού δεν χρησιμοποίησε για πολύ ώρα τους βασικούς του", τόνισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με τον τεχνικό του Κολοσσού Ρόδου να πρόσθεσε: " Όσο για μας το κακό είναι ότι κάναμε λάθη σε κομμάτια παιχνιδιού που δουλεύουμε πολύ", με τον "τίγρη" να στάθηκε στους Διαμαντόπουλο και Πίνοκ λέγοντας: " Το ευχάριστο είναι ότι ο Διαμαντόπουλος αρχίζει και παίρνει εμπρός αν και θέλει χρόνο ενώ την Τετάρτη έρχεται ο Πίνοκ".














TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ