ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Για το "5 στα 5" στην Πάτρα

Για το "5 στα 5" στην Πάτρα
Καλαφατάκης

Στην έδρα της Ολυμπιάδας, δοκιμάζεται το Σάββατο, ο αήττητος Πανελλήνιος, που θα παίξει χωρίς του Σάντερς-Σακελλάριου

Η ομάδα της Κυψέλης, που βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει εύκολο έργο, απέναντι στους "πορτοκαλί" που ενισχύθηκαν από τους Έιμπραμς και Σούλη.
Στην Πάτρα επιστρέφουν οι Σιμς και Καλαϊτζίδης, που είχαν φορέσει τη φανέλα της Ολυμπιάδας και οι δύο παίκτες θέλουν να οδηγήσουν τους "Ολυμπιονίκες" σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, για τη δεύτερη αγωνιστική του ULEB Cup.

Ο τεχνικός του Πανελληνίου Γιώργος Καλαφατάκης, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Γιάννη Σακελλαρίου, καθώς και τον Μέλβιν Σάντερς, ο οποίος μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, τη Δευτέρα.

O προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Καλαφατάκης, δήλωσε για το ματς: " Το παιχνίδι στην Πάτρα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η Ολυμπιάδα έχει ενισχυθεί με την απόκτηση των Σούλη και Εϊμπραμς και ψάχνει τη νίκη, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη".

Ο Γιώργος Αποστολίδης, μίλησε για τη νέα πρόκληση της ομάδας του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα είναι ιδαίτερα δύσκολο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στη δεύτερη αγωνιστική του ULEB CUP αποτελεί παρελθόν και τώρα θα κοιτάξουμε να νικήσουμε την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, για να διατηρήσουμε παράλληλα και το αήττητο που έχουμε. Σίγουρα η Ολυμπιάδα γίνεται πιο δυνατή με την προσθήκη των δύο νέων παικτών αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη".

Πέρυσι, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, Πανελλήνιος και Ολυμπιάδα, σημείωσαν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην Κυψέλη, ο σύλλογος των Ολυμπιονικών επικράτησε 78-69 και στην Πάτρα, η Ολυμπιάδα πήρε τη νίκη με 73-67.








TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ