ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Πολυτιμότερος ο Εντζάι

Πολυτιμότερος ο Εντζάι
N' Τζάι

Ο Μαμαντού Εντζάι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής του ULEB Cup

Ο Σενεγαλέζος σέντερ σημείωσε 26 πόντους (9/9 δίποντα, 8/8 βολές) και συγκέντρωσε 41 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Σουάντα Ρότζερς της Σαλόν. Ο μικροκαμωμένος πλέι μέικερ της Σαλόν και τρίτος ο Μπράντον Γκέι της Αντβέρπ.

Kαλαφατάκης: "Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι"


O Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ανέφερε: " Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε δίκαια, έπαιξε καλύτερα από εμάς. Εμείς είμαστε μία ομάδα, η οποία παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια.

Είχαμε δύο σημαντικές ελλείψεις, τον βασικό πλέι μέικερ Γιάννη Σακελλαρίου, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κόντρα στην Οστάνδη και τον Μέλβιν Σάντερς, ο οποίος είναι σημαντικός για εμάς και δεν έχει καταφέρει ακόμη να παίξει.

Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι και μείναμε πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να κυνηγάμε τον Ερυθρό Αστέρα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μειώσαμε στους 4 πόντους αλλά στη συνέχεια δυσκολευόμασταν να σκοράρουμε, ενώ χάσαμε και πολλά ριμπάουντ, κάτι το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στον Ερυθρό Αστέρα να ξεφύγει στο σκορ και να τον κυνηγάμε πάλι.

Τον Εντιαγέ δεν τον ξεκίνησα καθώς ήθελα να τον ξεκουράσω. Αν τον ξεκινούσα, δεν θα μπορούσα να τον αλλάξω. Είναι σημαντικός για εμάς, βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό η ομάδα και ηττηθήκαμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".









TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ