ΧΙΜΚΙ

Γερέμπκο: "Άδικο αυτό που συμβαίνει στην EuroLegue, δεν βγάζει νόημα"

Γερέμπκο: "Άδικο αυτό που συμβαίνει στην EuroLegue, δεν βγάζει νόημα"

Ο Γιόνας Γερέμπκο επιτέθηκε μέσω twitter στην EuroLeague για την κατάσταση που επικρατεί μετά τα κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες, λέγοντας ότι αυτή η κατάσταση δεν βγάζει νόημα.

Ο Γιόνας Γερέμπκο ξέσπασε. Με την Χίμκι να έχει επηρεαστεί όσο λίγες ομάδες από τα κρούσματα κορονοϊού (αφού 5 παίκτες της έχουν νοσήσει, ενώ έχει και τρεις τραυματίες) και να είναι αποδεκατισμένη, ο Σουηδός φόργουορντ επιτέθηκε στην EuroLeague μέσω twitter.

Σε μία τρίτη αγωνιστική που ήδη μετράει τρεις αναβολές αγώνων λόγω κορονοιού (Μπασκόνια - Ζενιτ, Βαλένθια - Ζενίτ και Βιλερμπαν - Παναθηναϊκός) και να αναμένεται να κατοχυρωθούν με 20-0 σε Μπασκόνια και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και με την Χίμκι να ετοιμάζεται να παραταχθεί με μισή ομάδα στον σημερινό (14/10) αγώνα με την Ρεάλ, ο Σουηδός έγραψε κάνοντας tag την EuroLeague και την ELPA (Ένωση παικτών EuroLeague):

"Δεν είναι δίκαιο EuroLeague. Οι ομάδες πρέπει να φέρουν νεαρούς για να μπορέσουν να έχουν αρκετούς υγιείς παίκτες στους αγώνες. Δεν βγάζει νόημα. Είναι σαν να ρίχνεις ζαριά για να δει ποιος θα μείνει υγιής".

Η επίθεση του Γερεμπκο στην EuroLeague έρχεται να προστεθεί στις φωνές των Δημήτρη Ιτούδη, Ζενίτ, Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και πολλών ακόμα που έχουν εκφράσει τις ενστάσεις τους για αυτό που συμβαίνει.

Δείτε το post του Γερέμπκο:

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ