EUROLEAGUE

Ζενίτ: "Θέλουμε να παίξουμε αλλά είναι αδύνατον με έξι παίκτες"

Ζενίτ: "Θέλουμε να παίξουμε αλλά είναι αδύνατον με έξι παίκτες"
EUROKINISSI

Ο γενικός διευθυντής της Ζενίτ, Αλεξάντερ Τσέρκοβνι, τόνισε πως η Ζενίτ περιμένει την απόφαση της EuroLeague για την πιθανότητα αναβολής των αγώνων της στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα.

Η Ζενίτ τις τελευταίες μέρες έχει "πληγεί" από τον κορονοϊό έχοντας το ένα κρούσμα μετά το άλλο με τελευταίο όλων τον Τσάβι Πασκουάλ ενώ νωρίτερα είχε ανακοινώσει δέκα κρούσματα και καραντίνα για όλους.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αλεξάντερ Τσέρκοβνι παραχώρησε συνέντευξη στην Sport-Express όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Ζενίτ και τόνισε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει στην Ισπανία.

- Η ομάδα δεν θα ταξιδέψει στην Ισπανία αν η EuroLeague αρνηθεί την αναβολή των αγώνων;
"Θέλουμε να παίξουμε όμως είναι αδύνατον με έξι παίκτες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ παικτών που απαιτούνται προσθέτοντας αθλητές από την εφηβική ομάδα όμως θεωρώ ότι δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κάτι τέτοιο. Kάθε μέρα έχουμε νέα κρούσματα και ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να πάμε εκεί και τελικά να μην έχουμε το μίνιμουμ των παικτών. Επίσης, αν βρεθεί θετικό κρούσμα της Ζενίτ κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει στην Ισπανία για δυο εβδομάδες. Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι πολύ πιο σημαντικό από ένα αποτέλεσμα".

- Τι περιμένετε από την EuroLeague και τη VTB League;
"Και οι δύο λίγκες έχουν κανονισμούς για ανάλογες καταστάσεις. Ενημερώσαμε την Κυριακή (11/10) την EuroLeague σχετικά με την έκτακτη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, αμέσως με το που μάθαμε τα αποτελέσματα. Περιμένουμε την απόφαση. Οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους".

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ