ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Άδικο να μηδενίζεται μία ομάδα λόγω κορονοϊού"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε ότι θεωρεί πως είναι άδικο μία ομάδα να χάνει έναν αγώνα στα χαρτιά επειδή δεν μπορεί να συμπληρώσει ομάδα λόγω κορονοϊού.

O Γιώργος Πρίντεζης είναι ειλικρινής: Θεωρεί άδικο να χάσει μία ομάδα στα χαρτιά ένα παιχνίδι λόγω κορονοϊού, δείχνοντας να συμφωνεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα που μίλησε για αλλοίωση της διοργάνωσης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε ενόψει του αυριανού (14/10, 21:00) αγώνα με την Αρμάνι και με την πρώτη ερώτηση να αφορά τα κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες που έχουν φέρει τα πάνω-κάτω, δήλωσε:

"Η αλήθεια είναι ότι όλοι το ξέραμε ότι θα είναι μία περίεργη χρονιά από την στιγμή που αποφασίστηκε να μην υπάρχει ένα είδος "φούσκας" όπως στο ΝΒΑ. Προβλέπω ότι ο χειμώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος, αφού αρκετές ομάδες θα νοσήσουν από κορονοϊό".

Κλείνοντας το θέμα τόνισε με ειλικρίνεια: "Είχα πει από την αρχή ότι το σημαντικότερο είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Ίσως να είναι άδικο μια ομάδα να μηδενίζεται, γιατί ουσιαστικά της αφαιρείς μία νίκη που έχει κάνει με την αξία της. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και ξέρουν κάτι παραπάνω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ