EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Ξανά εκτός Μιλουτίνοβ-Στρέλνιεκς και η μισή Χίμκι

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Ξανά εκτός Μιλουτίνοβ-Στρέλνιεκς και η μισή Χίμκι

Η δεύτερη ημέρα της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague διεξάγεται σήμερα, με πολλές ομάδες να εχουν σημαντικές απουσίες, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω κορονοϊού.

Εν αναμονή της απόφασης της EuroLeague για τους αγώνες Μπασκόνια - Ζενίτ και Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός που αναβλήθηκαν, η 3η αγωνιστική της διοργάνωσης αναμένεται μετ' εμποδίων να ολοκληρωθεί σήμερα (14/10) με τέσσερις αγώνες.

Με τον κορονοϊό να έχει για ακόμα μία φορά τον πρώτο λόγο, αρκετές ομάδες θα παραταχθούν με σημαντικά προβλήματα, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Συγκεκριμένα:

Η Μακάμπι θα υποδεχθεί την Μπάγερν χωρίς τους τραυματίες Όμρι Κάσπι και Τζον Ντιμπαρτολομέο.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο χωρίς τον τραυματία Λίβιο Ζαν Σαρλ. Η Αρμάνι θα παραταχθεί χωρις τους τραυματίες Βλάντιμιρ Μίτσοβ και Κέβιν Πάντερ.

Η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει στην διάθεσή της για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ τους τραυματίες Αχμέτ Ντουβερίογλου και Μέλιχ Μαχμουτογλου, ενώ είναι αμφίβολοι οι Λίο Βέστερμαν και Ντανίλο Μπαρτελ. Η ΤΣΣΚΑ δεν θα έχει τους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Σέμεν Αντόνοβ και Αντρέι Λοπάτιν που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναιο Γιόχαν Βόιτμαν.

Η Ρεάλ θα παραταχθεί κόντρα στην Χίμκι χωρίς τους τραυματίες Τζέφρι Τέιλορ και Φελίπε Ρέγιες. Η Χίμκι δεν θα έχει τους Γιάνις Τίμα, Τζόρνταν Μίκι, Εβγκένι Βορόνοβ, Γκρεγκ Μονρό και Μαξίμ Μπαράσκοβ που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, καθώς και τους τραυματίες Στέφαν Γιόβιτς και Έρικ ΜακΚόλουμ. Αμφίβολος είναι ο - επίσης τραυματίας - Αλέξι Σβεντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Μακάμπι - Μπάγερν (19:30)

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (19:30)

Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ (20:45)

Ρεάλ - Χίμκι (22:00)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΧΙΜΚΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ