EUROLEAGUE

Οριστικό: Δεν γίνονται τα ματς της Ζενίτ σε Βιτόρια και Βαλένθια, κίνδυνος για 20-0

Οριστικό: Δεν γίνονται τα ματς της Ζενίτ σε Βιτόρια και Βαλένθια, κίνδυνος για 20-0

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν ταξίδεψε στην Ισπανία, η EuroLeague ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της σε Βιτόρια και Βαλένθια δεν θα γίνουν και οι Ρώσοι κινδυνεύουν με ήττες 20-0 και 20-0 από τον αθλητικό δικαστή της διοργάνωσης.

Οριστική και επίσημη είναι η απόφαση της EuroLeague για τη μη διεξαγωγή των αγώνων Μπασκόνια - Ζενίτ (13/10) και Βαλένθια - Ζενίτ (15/10), καθώς οι Ρώσοι έχουν πληγωθεί σοβαρά από την εξάπλωση του κορονοϊού στην ομάδα τους και δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία.

Όπως συνέβη και σε αγώνα του EuroCup, ανάμεσα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια και την Μπούρσασπορ, ο αθλητικός δικαστής θα πάρει την απόφαση για την επιλογή/αδυναμία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να μεταβεί στην Ισπανία.

Οι Ρώσοι έχουν έξι παίκτες υγιείς και μοναδικό προπονητή τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, με αποτέλεσμα να μην είναι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον ξεκάθαρο αν θα υπάρξει πλάνο για διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων σε νέες ημερομηνίες ή ήττες στα χαρτιά με σκορ 20-0 για τη Ζενίτ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η τιμωρία της Ζενίτ, όπως έγινε και στην περίπτωση της αναμέτρησης Τσεντεβίτα Ολίμπια - Μπούρσασπορ. Εκεί, βέβαια, υπήρχε ένα μόνο κρούσμα και οδηγία της κυβέρνησης της Σλοβενίας για καραντίνα όλης της ομάδας, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μη μπορούν να κατέβουν στον αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ