ΑΡΗΣ

Εντυπωσιακή πρόταση ΣΚΑΪ

Εντυπωσιακή πρόταση ΣΚΑΪ
Kόσμος

Εντυπωσιακή πρόταση για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Άρη, έκανε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Η κίνηση από πλευράς του ΣΚΑΪ και το δυναμικό του μπάσιμο χαρακτηρίστηκε ως ευχάριστη έκπληξη από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφήνοντας τον πρόεδρο της, Θανάση Τζεβελέκη, σαφώς ικανοποιημένο που με τη σειρά του αναμένεται στο επόμενο 24ωρο ή 48ωρο να πάρει την απόφασή του έχοντας στα υπόψη του πάντα τις προτάσεις από την ΕΡΤ και το Supersport.
Εκτός πάντως από την συμφωνία για τη τηλεοπτικά μέσα στις επόμενες μέρες στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης αισιοδοξούν πως είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση των συζητήσεων με χορηγούς.Χθες εξάλλου στην Αθήνα υπήρξε μία πρώτη συνάντηση με τον Γιάννη Ιωαννίδη ως Υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού παρουσίας του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, του διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, και των προέδρων της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, και Α.Σ., Νίκου Παπαδόπουλου.

Στην διάρκεια της συνάντησης που κράτησε πάνω από μία ώρα συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον ενιαίο Άρη, όπως άλλωστε παρουσιάστηκε, με το βασικό αίτημα όπως το επιθυμούν και το εξέφρασαν να είναι δίκαιη μεταχείριση με όλες τις ομάδας.

Στα αγωνιστικά με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίζεται από σήμερα η προετοιμασία του Άρη με το επόμενο φιλικό να είναι την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο με τον Κολοσσό Ρόδου όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια για τη νέα χρονιά στους φιλάθλους της ομάδας.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη Τερέλ Ρέι Καστλ σε δηλώσεις του αναφορικά με τη συνέχεια της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά τόνισε: " Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκα".

"Έχουμε δρόμο μπροστά μας για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Αυτό που είναι θετικό είναι ότι αρχίζουμε να λειτουργούμε, να παίζουμε σαν... ομάδα, όλοι μαζί με έναν κοινό στόχο. Να κερδίζει ο Άρης

".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ