ΑΡΗΣ

Χέρμπερτ: "Να έχουμε διάρκεια"

Επέστρεψε στη βάση του η ομάδα του Άρη με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να ζητάει από τους παίκτες του διάρκεια

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ θέλοντας μάλιστα να δώσει κάποιες ανάσες στους παίκτες του αποφάσισε για το απόγευμα προαιρετική προπόνηση για το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο με τον Καναδό τεχνικό να ανεβάζει και πάλι τους ρυθμούς από αύριο κι έχοντας μπροστά του το δέκατο και τελευταίο φιλικό το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου. Ένα φιλικό όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στους φιλάθλους της.
Πως όμως βλέπει ο Γκόρντον Χέρμπερτ την ομάδα του στην επόμενη μέρα του 1ου τουρνουά "Basketorama Νίκος Γκάλης" λιγότερο πλέον από δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά; "Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη.

Σίγουρα κάθε ομάδα έχει τα... πάνω και τα... κάτω της, αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε. Βρισκόμαστε στην διαδικασία που μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, που μαθαίνουμε τις αδυναμίες μας και τα πλεονεκτήματα μας", τονίζει ο Καναδός τεχνικός με τον Άρη να ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του στις 20 του μήνα στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Τι θεωρεί όμως ο ίδιος σημαντικό από εδώ και πέρα; "Σίγουρα το σημαντικό είναι να έχουμε διάρκεια στην καλή μας λειτουργία στην άμυνα όπως και στην επίθεση. Έχουμε να δουλέψουμε σε πολλά επίπεδα, να βάλουμε στο παιχνίδι μας στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύουμε. Η ομάδα έχει διάθεση, όρεξη για δουλειά και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ