ΑΡΗΣ

Αγαδάκος: "Χρειαζόμαστε χρόνο"

Αγαδάκος: "Χρειαζόμαστε χρόνο"
Αγαδακος

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το βράδυ η αποστολή του Άρη. "Χρειαζόμαστε χρόνο", είπε ο Αγαδάκος

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ, έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από τα τρία ματς των "κιτρίνων" στο τουρνουά και διαπίστωσε σε ποια σημεία χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει.
Το επόμενο φιλικό τεστ που θα δώσει ο "Αυτοκράτορας", θα είναι την Κυριακή απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και οι πόρτες του Αλεξανδρείου, θα ανοίξουν για πρώτη φορά στο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ανανεωμένο Άρη (γενική είσοδος 10 ευρώ).

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Κολοσσό, ο Λάζαρος Αγαδάκος, τόνισε: " Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας δείξει ένα μικρό δείγμα από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί και φέτος στο Αλεξάνδρειο".

Για την προετοιμασία, είπε: " Η ομάδα έπειτα από κάθε φιλικό δείχνει να παρουσιάζει βελτίωση, κάτι που πιστεύω ότι φάνηκε στον τελευταίο αγώνα που δώσαμε με την Ακαντέμικ στο τουρνουά της Κύπρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης, φέτος διαθέτει έναν καινούργιο προπονητή, καθώς επίσης και μια πλειάδα νέων παικτών, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να "δέσουμε" απόλυτα μεταξύ μας".

" Το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλα τα παιδιά και ο χρόνος είναι υπέρ μας. Όσο περνάνε οι μέρες θα βρισκόμαστε ολοένα και περισσότερο μέσα στο παρκέ και θα είμαστε αυτοί που πρέπει όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή".

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα της συγκέντρωσης, κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών: " Θα πρέπει να δουλέψουμε ιδιαίτερα στο θέμα της συγκέντρωσης μας όταν αρχίζει ο αγώνας. Αν κάνουμε αυτό το πράγμα, είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθεί αισθητά ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Είναι κάτι που οφείλεται καθαρά από εμάς τους ίδιους και θα το πετύχουμε".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ