ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

"Εμείς και του χρόνου Α1"

"Εμείς και του χρόνου Α1"
Βουρνάς+παίκτες

Η διοίκηση της αχαϊκής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει "και του χρόνου στην Α1"

Μάλιστα, μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω η πατρινή ομάδα μπορεί να σκέφτεται τη συνέχεια, καθώς και τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Νίκος Βουρνάς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή των παικτών, καθώς φοβόταν μήπως η διακοπή του πρωταθλήματος είχε επηρεάσει την κατάσταση της ομάδας.
Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στην ουσία "επικυρώνει" την επίτευξη του στόχου της παραμονής και δίνει το σύνθημα για το μέλλον:

" ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ADAMS ΚΑΕ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΦΕΤΟΣ.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ADAMS KAE με την ευκαιρία της 9ης νίκης της στον αγώνα με το Αιγάλεω και την διασφάλιση και μαθηματικά, της συμμετοχής της και την επόμενη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ, ευχαριστεί όλους όσους πίστεψαν σε αυτήν την ωραία προσπάθεια και τώρα έχουν την ευκαιρία να χαρούμε όλοι μαζί.

Τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας και ολους τους φίλους του μπάσκετ που σταθερά είναι μαζί μας.
Εμείς και στα επόμενα παιχνίδια συνεχίζουμε την προσπάθεια μας γιά να επιβεβαιώνουμε σε κάθε αγωνιστική, τον φετινό τίτλο της ομάδας, ευχάριστη εκπληξη.

Υποσχόμαστε ως διοίκηση της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, ότι θα συνεχίσουμε με συνέπεια να εκπροσωπούμε το μπάσκετ της Πάτρας, το μπάσκετ της Δυτικής Ελλάδας, το μπάσκετ της Ελληνικής περιφέρειας στον μπασκετικό χάρτη της χώρας μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να ανταμοίψουμε τους φίλους μας με νέους στόχους, πρωτοποριακές ιδέες στη διάρκεια των παιχνιδιών και μία παρουσία με στόχο να είναι το άθλημα του μπάσκετ συμβολή στο αθλητικό ήθος της νεολαίας και στοιχείο προόδου στην κοινωνία μας








".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ