ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε ο Τσαρτσαρής

O MVP του τελικού, Κώστας Τσαρτσαρής, ανανέωσε με τον ΠΑΟ ως το 2011 έναντι 3 εκ. ευρώ

Ο πρώτος που έβαλε την υπογραφή του ήταν ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, που μάλιστα κερδίζει τον αντίστοιχο τίτλο ανελλιπώς τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο διεθνής φόργουορντ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι άλλα τρία χρόνια, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2011, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται να... ριζώσει στον Παναθηναϊκο, όπου αγωνίζεται από από το 2002! Αυτό σημαίνει ότι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του θα έχει κλείσει 9 χρόνια στην ομάδα.

Ο 29χρονος άσος "εξαργυρώνει" -με ένα παχυλό συμβόλαιο συνολικών απολαβών που αγγίζουν τα 3 εκ. ευρώ- την πολύ καλή απόδοση που είχε στον τελικό του κυπέλλου, μα περισσότερο την προσφορά που έχει στο παιχνίδι της ομάδας (από όλους τους τομείς), κάτι που επιβεβαιώθηκε δια της... απουσίας του.

Το διάστημα που ο Τσαρτσαρής απουσίαζε λόγω τραυματισμού η απόδοση του "τριφυλλιού", με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκα.

Στο μεταξύ είναι φανερό ότι η διοίκηση της ομάδας θέλει ήδη να κάνει ορισμένες κινήσεις για την επόμενη σεζόν, προλαβαίνοντας έτσι κάθε επίδοξο μνηστήρα. Διότι μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι οι "πράσινοι" επέλεξαν να του προσφέρουν ανανέωση πριν καν λήξει το συμβόλαιο το καλοκαίρι. Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί ότι για την περίπτωση του Τσαρτσαρή είχαν εκφράσει ενδιαφέρον (τουλάχιστον σύμφωνα με τις φήμες) τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Και το τελευταίο που θα ήθελαν να πάθουν στο "τριφύλλι" ήταν να χάσουν άλλον έναν παίκτη με τον τρόπο που έφυγε ο Ραμούνας Σισκάουσκας.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ