ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παύλος: "Κρίμα για τον λίγο κόσμο"

Παύλος: "Κρίμα για τον λίγο κόσμο"
Γιαννακόπουλος

Στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και τον λίγο κόσμο που παρακολούθησε τον τελικό αναφέρθηκε ο Π. Γιαννακόπουλος

" Έγινε ένα μεγάλο παιχνίδια ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός", είπε αρχικά στο "Αθλητικό Metropolis", o ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Όσο για το γεγονός ότι δεν παρακολούθησε το παιχνίδι από κοντά, τόνισε: " Δεν θα μπορούσα να το αντέξω και έτσι κάθισα στο σπίτι και είδα το παιχνίδι. Δεν είναι τόσο γλυκό όσο όταν είσαι στο γήπεδο. Το θετικό είναι ότι έγινε ένα ήσυχο παιχνίδι και δεν είχαμε τα… παρατράγουδα του παρελθόντος. Είναι απαράδεκτο μία γιορτή του μπάσκετ να το παρακολουθούν τόσα λίγα άτομα και μερικά απ’ αυτά να μην έχουν καμία σχέση με το άθλημα αλλά απλά να πάνε για να περάσουν την ώρα τους".

Αναφερόμενος στην προσφορά του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, εξήγησε: "Αγαπώ πάντα τους ανθρώπους που είναι στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα αυτούς που έβαλαν ένα… λιθαράκι ώστε το μπάσκετ να είναι σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Σέβομαι τα σωματεία της Θεσσαλονίκης γιατί προσφέρουν πολλά στην κοινωνία και ήταν η… αρχή ώστε το μπάσκετ να έχει την δημοτικότητα που έχει αυτή την στιγμή".

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναικού αναφέρθηκε και στον Νίκο Γκάλη: "Συγχαρητήρια στον Νίκο Γκάλη που παραμένει κοντά στο χώρο του μπάσκετ", ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό των "πρασίνων" από το TOP-8 της Ευρωλίγκας: "Ήταν μεγάλη έκπληξη που έμειναν εκτός της συνέχειας στην Ευρωλίγκα και ο Παναθηναϊκός και ο Άρης. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στην πορεία του".

Για την πιθανότητα ο Παναθηναικός να βρει αντίπαλο στους τελικούς των πλέι οφ τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: "Αν φτάσουμε να γίνουν οι τελικοί με τον Ολυμπιακό, τότε η ευχή μου είναι να γίνουν ήρεμα και μεγάλα παιχνίδια".

Τέλος, αναφέρθηκε και Αναφερόμενος στον αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε: "Aποτελεί ένα κομμάτι από την οικογένεια μας, η επιτυχία οφείλεται στο ότι όλοι μας είμαστε σας μία μεγάλη οικογένεια".

Τέλος ρωτήθηκε για την… αιώνια επιθυμία των φιλάθλων του Παναθηναικού να εμπλακεί με την ΠΑΕ: ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπογράμμισε με νόημα ότι: " <εμ> Η σκέψη μου και η προσπάθεια μου έχει επικεντρωθεί μόνο στο μπάσκετ, το μυαλό μου είναι απόλυτα στο να δω πρωταθλητή τον Παναθηναικό και να επαναλάβουμε αγώνες όπως το καλοκαίρι στις Η.Π.Α με ομάδες του ΝΒΑ. Προσπαθώ να ανεβάσω κι εγώ το ηθικό των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μέσω του μπάσκετ ".













"Προσπαθούμε για το καλύτερο"



Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε και στο κρατικό ραδιόφωνο όπου τόνισε : "Το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ζωής για μας και θέλουμε να βλέπουμε τους φίλους μας ικανοποιημένους και χαρούμενους".



Όσο για τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε: "Ο Ομπράντοβιτς είναι κοντά μας τόσα χρόνια. Για την οικογένειά μας είναι το νούμερο ένα της Ευρώπης. Ποτέ κανείς δεν θέλει να αποχωριστεί τον νούμερο ένα προπονητή της Ευρώπης".



Για την αποφυγή των επεισοδίων ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού υποστήριξε: "Χάρη σε διάφορες κινήσεις χθες δεν είχαμε τα γνωστά επεισόδια. Θα ήταν ευτύχημα να μπορούσαν πολλοί περισσότεροι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα από κοντά και να ήταν πραγματικά μία γιορτή του αθλήματος".



Επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα. "Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για μας, την ομάδα και τους φιλάθλους. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί κι αυτό σημαίνει να συλλέγει όσους περισσότερους τίτλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ