ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Θέαμα και καμμένα λάστιχα με 63 συμμετοχές στο Drift Λαμίας 2024

DRIFT_LAMIAS
DRIFT_LAMIAS ΑΛΑΛ

Η «καρδιά» του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα «χτυπήσει» το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στη Λαμία, η οποία θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift.

Ο τρίτος γύρος του θεσμού θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα εντός των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη συμμετοχή 63 οδηγών, οι οποίοι θα προσφέρουν ατελείωτη πλαγιολίσθηση στους φίλους του σπορ που θα βρεθούν το διήμερο στη Λαμία.

DRIFT_LAMIAS
DRIFT_LAMIAS ΑΛΑΛ


Οι θεαματικότεροι οδηγοί των τριών κατηγοριών Drift 1, Drift 2 και Drift 3, θα αγωνιστούν σε μία εντυπωσιακή διαδρομή η οποία στήθηκε ήδη στην Π.Ε.Λ., ώστε να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους οδηγούς όσο και στους θεατές. Όσον αφορά τις επιμέρους κατηγορίες, στην κατηγορία Drift 1, 22 οδηγοί θα «παλέψουν» για τη νίκη στην τρίτη στροφή του πρωταθλήματος.

Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος.

DRIFT_LAMIAS
DRIFT_LAMIAS ΑΛΑΛ


Στη Λαμία αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος για να παρακολουθήσει το εξαιρετικό αυτό θέαμα το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των 63 οδηγών που θα λάβουν μέρος στον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, οι οποίοι υπόσχονται πλούσιο θέαμα με τα περάσματά τους.

TAGS ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ DRIFT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ