MOTORSPORTS

Team Villeneuve

Team Villeneuve
Ζακ Βιλνέβ

Το πρωτάθλημα NASCAR είναι ο άμεσος στόχος του Ζακ Βιλνέβ, που κάνει τα πάντα για να τρέξει εκεί

Ο Γαλλοκαναδός είχε επαφές με τη Roush Racing, όμως οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν πουθενά και πλέον ο Βιλνέβ μετά από υποκίνηση του (καταστροφικού) μάνατζερ του, Γκρεγκ Πόλοκ σκέφτεται να ιδρύσει τη δική του ομάδα!

Οι δύο άνδρες βρίσκονταν πίσω από τη BAR Honda για να εκδιωχθούν στο τέλος, πρώτα ο Πόλοκ και μετά ο Βιλνέβ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Roush Racing, Τζοφ Σμιθ έδωσε την είδηση, λέγοντας ότι θα βοηθήσει τους δύο άνδρες να συστήσουν το δικό τους γκρουπ, σε περίπτωση που μαζέψουν τα χρήματα.

Πέντε χρόνια στη BAR Honda, ο Βιλνέβ έβγαλε 100.000.000 δολλάρια (αφήστε αυτά που κέρδισε στη Williams) και ήδη έχει συγκεντρώσει ορισμένους χορηγούς με τους οποίους συνεργάζεται.

Ο Σμιθ είπε ότι αν ο "JV" τα καταφέρει, τότε ο ίδιος θα τους δώσει κινητήρες και σασί, για να τρέξουν! Ο πατέρας του Ζακ Βιλνέβ, Ζιλ έτρεχε στο παρελθόν στη Formula Atlantic με τη δική του ομάδα και πέθανε, πριν προλάβει να πραγματοποιήσει το όνειρο του, που ήταν η δημιουργία μίας F1 ομάδας.

Ο Βιλνέβ μετά την απόλυση του από τη Sauber Honda, ήταν πολυάσχολος. Έβγαλε δίσκο, παντρεύτηκε και την περασμένη Τρίτη έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγος του Τζοάνα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και του έδωσαν το όνομα Τζουλς (κοντινό στο Ζιλ).









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ