ΡΑΛΙ

Στις 10 Μαΐου η εκκίνηση

Στις 10 Μαΐου η εκκίνηση
acropolis_2008_4_10_18_42_42

Το Σάββατο 10 Μαϊου στις 18:00, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η εκκίνηση του Ιστορικού

Συγκεκριμένα, το πρώτο σκέλος του 7ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις για τα αυτοκίνητα της Sporting περιλαμβάνει πέντε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, λιγότερο ή περισσότερο γνωστές από προηγούμενα έτη. Πρόκειται για τις ε.δ. Δεκέλεια, Ριτσώνα, Πλατανάκι, Άγ. Γεώργιο και Σχίνο.
Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 12 Μαΐου σε χωμάτινο αρχικά οδόστρωμα και στις ε.δ. Λουτράκι, Ντράσσα, Κλένια.

Κατόπιν, τα αυτοκίνητα θα στρατοπεδεύσουν στις Μυκήνες, θα φορέσουν την ασφάλτινη περιβολή τους, και θα πραγματοποιήσουν τρεις ειδικές διαδρομές πριν να επιστρέψουν στο κέντρο του αγώνα, στο Λουτράκι. Αυτές είναι οι ε.δ. Γυμνό, Γαλατάς και Κούτσι.

Το τρίτο σκέλος αναμένεται να είναι το πλέον εντυπωσιακό, αλλά και απαιτητικό. Το πρωί της 13ης Μαΐου, άνθρωποι και μηχανές θα φύγουν από το Λουτράκι και θα συναγωνιστούν σε τρεις χωμάτινες ειδικές διαδρομές (Εξαμίλια, Μυκήνες, Αθίκια), για να επιστρέψουν το μεσημέρι στο Λουτράκι για ανασυγκρότηση.

Το βράδυ, όμως, τα πληρώματα θα δεθούν και πάλι στα μπάκετ και θα πραγματοποιήσουν τέσσερις ασφάλτινες ειδικές (Γυμνό, Γαλατά, Δούκα Βρύση και πάλι το Γυμνό) υπό από το φως της σελήνης…

Η τέταρτη και τελευταία ημέρα του αγώνα, ουσιαστικά θα φέρει τα πληρώματα πίσω στην Αττική, αφού μετά από τέσσερις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές (Μελετάκι, Στεφάνη, Ριτσώνα και Άγ. Μερκούριο) θα καταλήξουν στην Ακρόπολη, στη ράμπα του τερματισμού και στην ολοκλήρωση του 7ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις!











TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ